The perfect guide to the casino

Tidligere Bayern-spiller sviner stjerne til: Hvad laver han dog på holdet?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den tidligere Bayern München-spiller, Dietmar Hamann, har svært ved at se, hvorfor klubben har lejet brasilianeren Philippe Coutinho af FC Barcelona.

Bundesligaen ligner ikke sig selv i år, for Bayern München fører ikke, og der er i det hele taget mange om buddet i toppen af rækken. Og derfor er eksperter begyndt at kigge på de spillere, som de tyske mestre har på banen.

EN af eksperterne er den tidligere Bayern München-spiller, Dietmar Hamann, der ikke forstår, hvorfor Bayern München har lejet brasilianeren Philippe Coutinho af FC Barcelona i denne sæson.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Han har scoret to mål i syv kampe, men alligevel har Dietmar Hamann svært ved at se, hvad han laver på holdet.

– Han passer overhovedet ikke ind. Han er en fremmed på holdet. Jeg kan ikke komme på noget godt, han har tilført det offensive spil, siger Dietmar Hamann til Sport Bild.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Det er klart, at når man bruger sådan en spiller, så får holdet problemer, for han er heller ikke meget værd, når spillet går den anden vej. Defensivt tæller han kun som en halv spiller, fastslår Dietmar Hamann,

Bayern München lejede Philippe Coutinho i sommer for et år med forkøbsret, efter at FC Barcelona købte ham af Liverpool for 1,1 milliarder kroner i januar 2018. Her har han dog haft problemer med at leve op til det dyre prisskilt, og han har haft svært ved at tilpasse sig holdets spillestil.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top