The perfect guide to the casino

Nicklas Bendtner: Ståle har ret – jeg er ikke god nok

Foto: Ritzau Scanpix



Nicklas Bendtner anerkender, at han lige nu ikke er god nok til at komme i startopstillingen på FCKs hold.

Nicklas Bendtner fik søndag sin debut i den danske Superliga for FC København, da han blev skiftet ind i kampen mod Hobro, som de regerende mestre overraskende tabte 1-2.

Og den tidligere landsholdsangriber kan gå forstå, at han ikke begyndte kampen på banen – og heller ikke kommer til det torsdag aften i Europa League mod Lugano.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– For mit eget vedkommende har Ståle ret, når han siger, at vi tager det dag for dag og ser på tallene, hvordan jeg udvikler mig. Og så på et tidspunkt, når jeg har fået nogle flere minutter i benene, så kan jeg begynde at banke på til en startplads, men på nuværende tidspunkt er det ikke aktuelt, siger Nicklas Bendtner til FCKs hjemmeside.

Hvis den 31-årige angriber kommer på banen, bliver det med andre ord hans debut på hjemmebanen i Parken, hvor han har optrådt mange gange med det danske landshold og en enkelt gang for Juventus mod FC Nordsjælland i Champions League.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Jeg glæder mig til at møde fansene. Det bliver rigtig stort. Jeg spillede Europa League de sidste to år i Rosenborg, og selvfølgelig bliver det aldrig det samme som Champions League, men det er stadig en stor europæisk turnering, hvor du kan måle dig mod andre store hold. Så det er stadig en sjov turnering at spille, siger Nicklas Bendtner.

Kampen mod Lugano spilles klokken 19 i Parken.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top