Chok: FC Barcelona vil købe ind i dansk Superliga-klub

The perfect guide to the casino

Chok: FC Barcelona vil købe ind i dansk Superliga-klub

Foto: Ritzau Scanpix


FC Barcelona har normalt aldrig noget med Superligaen at gøre, medmindre de på tilfældigvis støder ind i FC København i europæisk sammenhæng.

Marcus Alstrup er måske et navn, som ikke siger så mange noget. Det kan dog meget snart ændre sig. Marcus Alstrup er en 15 årige keeper, der til dagligt spiller på OBs u-17 hold, og han kan meget vel blive det næste store danske talent, som smutter fra den danske liga, inden han når at få debut i Superligaen.

Læs også: Rafael van der Vaart fortsætter!

Ifølge BT skulle Alstrup være et varmt navn i intet mindre end Bayern München og FC Barcelona. Sportsdirektøren i OB, Jesper Hansen, bekræfter ikke rygterne, men vil godt bekræfte, at der er massere af opmærksomhed på den unge Marcus Alstrup.

– Ja. Vi har et kæmpetalent i Marcus Alstrup. Og der er mange af de store klubber, der allerede har et godt øje til ham, udtaler Jesper Hansen

Det er dog ikke kun Bayern München og FC Barcelona, som har fået øje på det danske talent. Han har allerede været til prøvetræning i den østrigske klub Red Bull Salzburg. Interessen fra FC Barcelona kan være opstået efter cuppen ‘Kevin De Bruyne Cup’, som er en ungdomsturnering, hvor hold som PSG, Dortmund, Barcelona og Manchester City deltager. Her har OB også været med på det seneste, og her slog de sidst Barcelona, endda i en kamp, hvor Marcus Alstrup reddede et straffespark mod Barcelona.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Spørgsmålet er så, hvor længe OB kan holde på talentet. De var lynhurtige til at skrive kontrakt med ham, så snart han fyldte 15 år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top