FC Barcelona enig med Tysker

The perfect guide to the casino

FC Barcelona enig med Tysker

Efter en turbulent sæson, hvor resultaterne ikke har fulgt med ambitionerne, ser det ud til, at FC Barcelona tager afsked med Xavi Hernandez som cheftræner. Ifølge spanske medier er klubben blevet enig med Hansi Flick om en toårig kontrakt, der gør ham til Xavis afløser fra den kommende sæson.

Flick, der har en glorværdig fortid i Bayern München, har angiveligt taget spanskundervisning for at vise sin dedikation til jobbet. Den officielle bekræftelse mangler dog stadig, og Xavi har endnu ikke modtaget besked om sin afskedigelse.

Læs også: Guardiola tættere på at forlade Manchester City

Den tyske træner har stået uden job siden september 2023, hvor han blev fyret fra posten som tysk landstræner. Flick har en imponerende CV, der tæller Champions League-titlen med Bayern München samt to tyske mesterskaber.

Ankomsten af Flick til Barcelona vil utvivlsomt skabe stor spænding i La Liga og give fansen håb om en succesfuld fremtid. Den erfarne træner har potentialet til at bringe stabilitet og succes tilbage til Camp Nou efter en skuffende sæson under Xavi.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top