Se videoen: Kom helt tæt på dansk Youtube-babes fødsel

The perfect guide to the casino

Se videoen: Kom helt tæt på dansk Youtube-babes fødsel

For en måned siden blev den populære og smukke YouTuber Jasmin Lind og hendes kæreste Mika Schultz forældre for første gang, da datteren Elina kom til verden d. 21. april kl. 03:49. Nu tager Jasmin sine følgere med på en følelsesladet rejse fra de første veer til den magiske stund, hvor Elina kom til verden.

I en ærlig og rørende reel på Instagram afslører Jasmin, at selvom hun var planlagt til igangsættelse d. 20. april, gik fødslen i gang af sig selv allerede d. 19. Den første person, der vidste, at Jasmin var i fødsel, var faktisk hendes svigermor, som Jasmin kontaktede for at få råd om, hvorvidt de mærkbare veer var ægte.

Jasmin beskriver i detaljer den lange og intense fødsel, der involverede forskellige smertelindringer og fødestillinger, før Elina endelig kom ud til verden. Fødslen resulterede i en førstegradsbristning, og Jasmin måtte syes bagefter. Men på trods af smerten og udfordringerne betegner Jasmin fødslen som det mest magiske øjeblik i hendes liv.

Læs også: Nu er nyt om Karsten Rees helbred

“Det var den vildeste oplevelse, det var det mest smertefulde, men det var hundrede procent det hele værd,” slutter hun i sin Instagram-reel.

Jasmins ærlige fortælling om fødslen har rørt mange af hendes følgere, der har delt beskeder med lykønskninger og støtte i kommentarfeltet.

Se reelen her: https://www.instagram.com/jasmindesilind/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f9c44544-8850-44d3-a27c-05f9904dc0ed

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top