Sektion 12 raser mod FCK: Drop badedyrene!

The perfect guide to the casino

Sektion 12 raser mod FCK: Drop badedyrene!

FCK’s mest dedikerede fans, Sektion 12, er rasende over holdets præstationer i denne sæson. I et stærkt statement på deres hjemmeside langer de ud efter spillerne for manglende engagement og professionalisme, og opfordrer til at droppe den årlige badedyrs-tradition ved den sidste hjemmekamp.

Kritikken skyldes især skuffende resultater i ligaen og pokalen, sammenlignet med en mere succesfuld Champions League-kampagne. Sektion 12 mener, at spillerne ikke har vist den nødvendige respekt for klubben og fansene.

Derfor opfordres til at droppe badedyrs-kastelsen som en markering af utilfredsheden. Hyldest skal man gøre sig fortjent til, og det mener Sektion 12 ikke, at spillerne har gjort i år.

Læs også: Kæmpe skandale: FCK ude af guldkampen efter nederlag til AGF

FC København har dog udtalt, at det er op til fansene selv at beslutte, om de vil medbringe badedyr.

På trods af kritikken opfordrer Sektion 12 alle fans til at komme på stadion og støtte holdet i den sidste kamp. De understreger, at de altid vil stå bag klubben og byen, uanset resultaterne.

FCK skal minimum have et uafgjort resultat mod FC Nordsjælland på søndag for at sikre sig tredjepladsen i Superligaen og dermed en plads i Conference League-kvalifikationen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top