Vallys bliver forsøgt udnyttet

The perfect guide to the casino

Vallys bliver forsøgt udnyttet

Nicolai Vallys er blevet en sand folkehelt på Vestegnen efter sin fantastiske sæson for Brøndby. Med 13 mål og et hav af flotte præstationer har han været en af de bærende kræfter i jagten på guldet. Og nu, hvor mesterskabet er inden for rækkevidde, mærker Vallys en markant stigning i populariteten.

“Jeg har pludselig fået mange rigtig gode venner,” griner Vallys med henvisning til de mange henvendelser fra Brøndby-fans, der tigger om billetter til søndagens guldbrag mod AGF. “Der er åbenbart mange med en far, der fylder 50 på søndag,” driller han.

Vallys forstår godt fansenes desperate trang til at se kampen, men desværre kan han ikke trylle billetter frem af hatten. “Jeg kan sgu ikke hjælpe,” erkender han til Ekstrabladet. “Men jeg er sikker på, at det bliver en magisk aften uanset, hvem der får billetter.”

Læs også: Vigtig info til alle Brøndbyfans, der ikke fik billetter: Her er storskærmsarrangement med plads til 10-15000 mennesker

Brøndby har gjort alt for at skabe en normal atmosfære for spillerne i denne hektiske uge, men Vallys ved godt, at alt er anderledes. “Det her er bare en anderledes uge,” siger han. “Jeg kan mærke det, og jeg ser rigtig mange Brøndby-trøjer på gaden. Det giver et ekstra lag til kampen.”

Vallys er afslappet og klar til den afgørende kamp. “Jeg føler mig nu meget afslappet og er helt klar på, at der står noget ekstra på spil – et mesterskab,” fastslår han.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top