Brøndby går travl sommer i møde: Disse tre spillere kan snart være fortid på Vestegnen

The perfect guide to the casino

Brøndby går travl sommer i møde: Disse tre spillere kan snart være fortid på Vestegnen

De blå-gule fra Vestegnen kan gå en travl sommer i møde.

Brøndby IF har søndag skæbnen i egne hænder, hvor de med en sejr over AGF hjemme på Vestegnen kan vinde det danske mesterskab foran FC Midtjylland, som ligger lige i hælene på Jesper Sørensens mandskab.

Foruden mesterskabet vil det også være en stor økonomisk gevinst for Brøndby, der med en sejr også kan begynde at drømme om europæisk fodbold.

Det vil med al sandsynlighed også medføre udskiftning i spillertruppen, hvor flere spillere i forvejen har lang vej til spilletid.

En af dem er Christian Cappis, som mange på Vestegnen formentlig allerede mere eller mindre har glemt. Efter et mislykket lejeophold i Molde vendte midtbanespilleren tilbage til Brøndby i vinters.

Det er dog kun blevet til sølle syv minutters spilletid i løbet af foråret, og derfor virker det næsten usandsynligt, at den 24-årige amerikaner er at finde på Vestegnen på den anden side af sommerferien.

23-årige Henrik Heggheim har ligeledes lang vej til spilletid efter Brøndby i vinters hentede Jordi Vanlerberghe, som har vist sig at være en markant forstærkning til midterforsvaret. På nuværende tidspunkt ligner det derfor også, at Henrik Heggheim står bagerst i køen på de tre stopper-positioner, hvor både Vanlerberghe, Rasmus Lauritsen, Jacob Rasmussen, Frederik Alves og Kevin Thsiembe foretrækkes af Jesper Sørensen.

Sidste mand på listen er Nicolai Vallys, der i modsætning til de to andre, er en af de bærende kræfter Brøndby-mandskabet. Det er dog ingen hemmelighed, at offensivspilleren er at varmt navn i udlandet, og Carsten V. Jensen og co. står dermed over for svær opgave, hvis de skal overbevise ham om at blive på Vestegnen.

En dansk mesterskab og europæisk fodbold vil dog lune i den sammenhæng, men der er altså ingen tvivl om, at de blå-gule går en spændende sommer i møde set med transfer-brillerne på.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top