Man City - Man United: Vind 15.100 kroner - optakt, skader og startopstillinger

The perfect guide to the casino

Man City – Man United: Vind 15.100 kroner – optakt, skader og startopstillinger

Lørdag kl. 16:00 brager det løs på Wembley, når Manchester City og Manchester United tørner sammen i FA Cup-finalen. Det er et brag af en kamp, der garanterer intenst drama og nervepirrende spænding. I denne artikel har vi samlet alt, du behøver at vide for at blive helt klar til kampen.
Længere nede i artiklen kan du finde en gratis oddsforslag fra eksperten, hvor du kan vinde intet mindre end 15.100 kr. 

Optakt

Manchester United har blandede nyheder på skadesfronten før lørdagens FA Cup-finale mod Manchester City.

Efter at have sikret Premier League-titlen på sidste spilledag i søndags, jagter Pep Guardiolas hold en double, mens United forsøger at redde stumpen på en ellers miserabel sæson på Old Trafford.

United har været plaget af defensive problemer, og selvom nogle af deres faste spillere er tilbage i form, bliver der én markant fraværende spiller på Wembley.

Lisandro Martinez spillede hele kampen i 2-0-sejren over Brighton, og Raphael Varane gjorde også comeback som indskifter efter at have været ude siden starten af april med en muskelskade.

Martinez og Varane har ikke startet en kamp sammen siden februar, og i hvad der bliver franskmandens sidste kamp for United før hans exit, kan de to få en sidste dans sammen.

Harry Maguire er dog ude af kampen, da han ikke er kommet sig i tide efter en muskelskade, der har holdt ham ude siden slutningen af april. Luke Shaw, der fik et mindre tilbagefald tidligere på måneden, er også ude, og venstrebacken er desuden også ét stort spørgsmåltegn forud for Englands EM-trup.

Mason Mount har derimod ikke været i truppen siden endnu en skade op til denne måneds kamp mod Arsenal, men han blev set tilbage i træning i denne uge sammen med Anthony Martial og Victor Lindelöf.

Rasmus Højlund er startet på bænken i Uniteds to seneste kampe, da Ten Hag skiftede til en 4-2-2-2 formation, hvor Bruno Fernandes opererer som en falsk nier.

Læs også: Brøndby – AGF: Vind 14.100 kr. på at Brøndby vinder mesterskabet – gratis odds

Den taktiske ændring resulterede i, at United vandt to ligakampe i træk for første gang siden februar, men Højlund har bestemt gjort sig fortjent til at vende tilbage til holdet med mål fra bænken mod Newcastle og Brighton.

City må derimod undvære Ederson, der pådrog sig en brækket øjenhule i sidste uges kamp mod Tottenham.

Stefan Ortega, der lavede den afgørende redning sent i London efter at have erstattet brasilianeren, er forblevet Guardiolas førstevalg på målmandsposten i FA Cup’en. Han startede sidste års finale og alle runder i årets turnering og ville sandsynligvis have beholdt pladsen uanset.

De forsvarende mestre har et forholdsvis rent skadesbulletin andre steder. Jack Grealish var tilbage i truppen på sidste kampdag mod West Ham United som ubenyttet indskifter, mens Nathan Aké gjorde comeback fra bænken samme dag.

Phil Foden, der scorede to gange og effektivt sikrede titlen i søndags, har scoret seks mål i sine sidste fem kampe mod United.

Forventede holdopstillinger

Manchester City: Ortega, Walker, Dias, Stones, Gvardiol, Rodri, Bernardo, De Bruyne, Foden, Doku, Haaland

Manchester United: Onana, Dalot, Varane, Martinez, Wan-Bissaka, Amrabat, Mainoo, Garnacho, Diallo, McTominay, Fernandes

Oddsforslag – vind 15.100 kr. 

Til lørdags storkamp har oddseksperten lavet dette gratis odds eksklusivt til Footy.dks læsere. Han forventer, at det bliver en intens kamp med mange mål, hvor især Erling Haaland kommer til at stråle. Derudover forventes der stor intensitet, hvilket kommer til at resultere i at hav af advarsler.
Spil kampen på Bet365 her

Bud på kampens resultat

Klasse fornægter sig ikke! Pep Guardiolas tropper har lige genvundet Premier League, mens Manchester United har haft en skuffende sæson. Manchester City vinder kampen 4-1.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top