The perfect guide to the casino

Victor Nelsson efter sin debut: Jeg kender jo FCK-systemet godt og jeg synes at det passer godt til mig

Foto: Ritzau Scanpix


Victor Nelsson mener selv at det gik rigtig godt i sin Superliga-debut for FC København.

Denne sommer er Victor Nelsson skiftet fra FC Nordsjælland og til FC København, og i går eftermiddag fik han så Superliga-debut for løverne. Han dannede nemlig forsvarsmakker til Sotirios Papagiannopoulos, og de to havde svært ved at holde OB fra chancerne.

Her dagen derpå indrømmer Victor Nelsson så også, at alle aftaler ikke var helt afstemt, men at det alligevel gik rigtig godt. Han er især optimistisk for fremtiden.

– Jeg er kommet lidt sent ind på holdet efter U21-EM og ferien, så der er stadig nogle småjusteringer i forsvarsspillet, men jeg kender jo FCK-systemet godt fra Superligaen, og jeg synes, det passer godt til mig, så der er ikke så meget, der skal til for at få det helt ind under huden, siger han til fck.dk.

Trods de to mål som FC København lukkede ind i første halvleg, så vandt de alligevel kampen, og det glæder den nye forsvarsspiller.

Vil du gerne vinde penge på tennis? Lad Danmarks måske bedste eksperter hjælpe dig

– Vi måtte kæmpe hårdt lige til det sidste, men vi fik sejren, og det var det vigtigste, så kommer præstationerne i anden række.

– OB var klart bedst før pausen, hvor vi smider for mange bolde væk og står for spredt på banen. Men det blev meget bedre efter pausen, hvor vi stod mere kompakt og viser stor moral ved at vende det til sejr, siger Nelsson.

I næste runde tager FC København imod AGF i Telia Parken.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

Scroll to Top