The perfect guide to the casino

‘Årgang 0’-deltager afslører: Blev nødt til at forlade skolen grundet mobberi

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



I den nyeste udgave af ‘Til Middag hos’, lærer vi Philip May, Rachel Ellebye, Micki Cheng og Kirsten Skaarup bedre at kende over fire afsnit, hvor de hver er vært for et af dem.

Rachel Ellebye fra ‘Årgang 0’ startede med at være vært på sin kostskole, og her åbnede hun lidt op for nogle af de detaljer, som man af gode grunde ikke fik med i det populære tv-program. I ‘Til Middag hos’ kommer Rachel ind på, at hun blev mobbet i skolen, og at det i sidste ende fik store konsekvenser for hende.

– Det har været anderledes i forhold til en almindelig opvækst, for der var nogle perioder omkring 7-8. klasse, hvor jeg havde det lidt svært i skolen, der synes jeg måske ikke lige, det var så fedt at blive filmet – og der sagde jeg også nogle gange til kameraet, at nu filmer vi ikke lige i skolen de næste par uger, sagde Rachel, hvor hun derefter blev spurgt ind til, om det handlede om mobning.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

– Der var noget, ja. Jeg tror bare, det er en ting, som rigtig mange kan blive udsat for. Jeg tror dog ikke, det var fordi, jeg var Rachel fra ‘Årgang 0’, jeg tror, jeg lige så godt kunne være Rachel, apoteker-datteren, der kunne være blevet mobbet.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Over en SMS har hun efterfølgende fortalt til Ekstra Bladet, at mobningen fik hende til at vælge folkeskolen fra, og i stedet gå på efterskole. Et valg som hun kalder et af sine bedste valg nogensinde i livet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top