Fredagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Her har du fredagens rygtebørs

Paris Saint-Germain ønsker at erstatte træner Thomas Tuchel med Manchester Citys manager, Josep Guardiola, til næste sæson. Ledelsen er utilfreds med, at den tyske træner har opbygget et dårligt forhold til såvel Neymar som Kylian Mbappé. Daily Mail har historien.

Pierre-Emerick Aubameyang ser ud til at spille på lånt tid i Arsenal. Angriberen fra Gabon var i forvejen utilfreds med tingenes tilstand, og ligesom flere andre topspillere er han slet ikke tilfreds med, at klubben nu udnævner den uerfarne Mikel Arteta til ny manager. The Independent har mere om sagen.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Lyon er interesserede i at hyre Valencias franske angriber, Kévin Gameiro. Det skriver den franske sportsavis lÉquipe. Han er efterhånden blevet 32, og han har tidligere spillet i Strasbourg, Lorient og Paris Saint-Germain i hjemlandet, mens han også har banket mål ind for Sevilla og Atlético Madrid i Spanien.

FC Barcelona er – som tidligere nævnt her på siden – ude efter Inter-angriberen Lautaro Martinez, der også har en frikøbsklausul i sin kontrakt på i omegnen af 800 millioner kroner. Men ifølge sportsmole føler den 22-årige argentiner, at det er en postgang for tidligt med et skifte til de nuværende spanske mestre.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Tottenham-manager José Mourinho får penge, men det forventes ikke, at han vil bruge ret mange penge i januar måneds transfervindue. Ifølge Daily Mail er de 19-årige forsvarere Nathan Ferguson fra West Bromwich Albion og Max Aarons fra Norwich førsteprioritet.

Schalke 04 har kig på forstærkning til angrebskæden. Ifølge lokalmediet Ruhr24.de vil de kongeblå fra Gelsenkirchen have fat i den 28-årige svensker, Sebastian Andersson, fra Union Berlin.

Bayern München skal være interesserede i den brasilianske fløjspiller Tete. Han er 19 år og spiller for Shakhtar Donetsk, der ikke gik videre i Champions League i denne sæson. Den historie har tyske SportBild.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top