The perfect guide to the casino

Kasper Schmeichel: Selvfølgelig tror jeg, at vi kan vinde VM

 


 

Efter gårsdagens venskabskamp mod Mexico var landsholdsmålmanden i hopla, og han ser frem til VM med optimistiske øjne, og et håb om at løfte pokalen i Juli.

– Succeskriteriet er at vinde VM.

– Selvfølgelig tror jeg, at vi kan vinde VM. Hvis jeg ikke troede på det, hvad er pointen så?, spørger Kasper Schmeichel i et interview med BT.

Optimismen stammer fra Leicesters sensationelle engelske mesterskab i 2015/16-sæsonen, hvor at de overraskede alt og alle ved, at “gøre det umulige” og vinde mesterskabet.

– Man må huske, hvad der skete i 2016, for der vandt vi noget, som ingen troede, at vi kunne vinde. Det vil altid gøre, at jeg har troen på det bedste.

Kasper Schmeichel er da også en sand vinder, og hans mentalitet gør, at han aldrig gør noget uden at gå efter sejren.

– Jeg går aldrig ind til noget, om det så er et spil Uno, eller hvad det er, uden tro på, at jeg kan vinde, siger Schmeichel.

Der er dog forskel på klubben og landsholdet, men helt objektivt ser han stadigvæk Danmarks chancer som gode til slutrunden.

– Vi er et godt fodboldhold, et rigtig godt fodboldhold. Vi er en god enhed, og vi spiller effektivt og godt fodbold. Vi leverer rigtig gode præstationer, og vores sammenhold kan drive os langt.

– Min erfaring er, at når man har et hold, som fungerer rigtig godt på banen, så fungerer det også rigtig godt uden for banen.

Det er ikke kun talentet og evnerne der skal være på plads, for at opnå succes til slutrunden, da sammenholdet også er uhyre vigtigt.

– Når man er samlet i lang tid, er det vigtigt, at man kommer godt ud af det med hinanden. Stemningen er altid god, og det kan man også se på de kampe, som vi spiller, siger målmanden.

Det danske landshold har ikke tabt i 15 kampe i streg nu, og en eventuel VM-triumf er da også blot 7 kampe væk nu.

OVERSIGT

Scroll to Top