23042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Bet med Betfair: Chelsea-sejr

Chelsea's Spanish defender Cesar Azpilicueta (R) jumps in to join the celebration after Chelsea's Brazilian-born Spanish striker Diego Costa scored their third goal during the English Premier League football match between Chelsea and Swansea at Stamford Bridge in London on February 25, 2017. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. /

I aften spilles en storkamp i den engelske Premier League, når Chelsea tager mod Manchester City. Chelsea ligger på en klar førsteplads, mens Manchester Citys mesterskabshåb bliver mindre og mindre. London-klubben er utrolig stærk på hjemmebane, og det er noget vi tror bliver for meget for gæsterne fra Manchester.

I aften er der midtugekampe i de fleste store ligaer i Europa. Aftens helt store kamp skal dog findes i England, nærmere sagt i London, hvor Chelsea tager mod Manchester City. Kan Guardiola holde live i Manchester Citys mesterskabsdrømme? Vi tror det ikke hos Footy.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Chelsea har været intet mindre end suværene i denne sæson, efter at klubben skiftede til et 3-4-3 system. De har været nærmest uovervindelige og vi tror at i aften er ingen undtagelse. I denne sæson har klubben spillet 14 kampe på hjemmebane, hvor det her er blevet til hele 12 sejre og bare to nederlag. Det har givet dem hele 36 og ud af 42 mulige point på eget græs. Det ene nederlag var helt tilbage i september, hvor man tabte til Liverpool, og efter det vandt de hele 13 gange i streg på hjemmebane. I weekenden tabte klubben så, efter landsholdspausen, til Crystal Palace, med 1-2 på hjemmebane. Vi mener dog at man ikke skal lade denne kamp have indflydelse på i aften, da det blot er en outlier. Chelsea var ved siden af sig selv og vi nægter at tro at det sker igen. De taber ikke to gange i streg på eget græs.

Manchester Citys sæson har haft sine op- og nedture. For tre uger siden røg klubben ud af Champions League, og vores oplevelser med klubben er, at de taber for mange kampe taget deres styrke i betragtning. I deres seneste fem udebanekampe er det blot blevet til to sejre, mens det ellers er blevet til to uafgjorte resultater og ét enkelt nederlag. Klubben har endda ikke vundet i de seneste tre Premier League kampe, hvor det her er blevet til tre uafgjorte resultater.

Vi synes at oddset på Chelsea i aften er for højt i forhold til chancen for at de vinder. Vi tror også at de vil gøre alt for ikke at lukke andre ind i titelræset, men vi tror ikke at Manchester City er stærke nok til triumfere på Stamford Bridge.

Tip: 1
Odds: 2,37
Bookmaker: Betfair

Kampen spilles kl. 21.00 og kan ses på TV3+.

TILMELD DIG PÅ ODDSPROFIT HER

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.