29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Mirror: Chelsea favorit til at hente fransk landsholdsstjerne

TOPSHOT - Chelsea's Italian head coach Antonio Conte applauds the fans following the English Premier League football match between West Ham United and Cheslsea at The London Stadium in east London on March 6, 2017. Chelsea won the match 2-1. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Antonio Conte slår Jose Mourinho i kampen om denne franske stjerne.

Læs også: Mourinho: Derfor gav jeg Rojo en banan midt under kampen

Monaco har haft en fremragende sæson. Deres flotte præstationer skyldes først og fremmest deres sprudlende offensiv, som har scoret mål efter mål. Men på midtbanen har de en spiller, som har forbedret sig gennem en længere periode, og som er blevet en eftertragtet herre. Det er nemlig den 22-årige midtbanespiller, Tiemoue Bakayoko, som både Chelsea og Manchester United er ude efter.

The Mirror melder nu, at Chelsea er favorit til at hente den unge franskmand. Han skulle angiveligt være en perfekt partner til N’Golo Kanté på den centrale midtbane, og Conte er klar til at punge ud for den talentfulde franskmand. Manchester United skulle ligeledes være interesseret i Bakayoko, men det ser lige nu ud til, at Chelsea vinder kampen om ham.

Tiemoue Bakayoko er med i Frankrigs landsholdstrup i landsholdspausen, som en afløser for skadede Paul Pogba.

Læs også: Ajax skånede Boilesen og gav ham diskret gave – så ligeglad er FCK’eren med det

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.