26042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Cristiano og Morata reddede Real

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) vies with Sporting's defender Ruben Semedo during the UEFA Champions League football match Real Madrid CF vs Sporting CP at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 14, 2016. / AFP PHOTO / CURTO DE LA TORRE

Cristiano Ronaldo og Alvaro Morata reddede Real Madrid i de sidste fem minutter.

Real Madrid indledte her til aften deres titelforsvar i Champions League-turneringen, da Cristiano Ronaldos tidligere klub lagde vejen forbi Santiago Bernabeu i Madrid. Titelforsvaret kom dog ikke helt problemfrit i gang, for de scoringsvante Los Blancos-spillere kunne ikke prikke hul på Sporting før pausen, og ti minutter inde i anden halvleg bragte Bruno Cesar højst overraskende gæsterne i front.

Real Madrid pressede herefter på, og et minut før tid gav det så pote, da Cristiano Ronaldo udlignede til 1-1, og i allersidste tillægsminut bragte Alvaro Morata så forløsningen til Bernabeu, da han scorede til slutresultatet 2-1.

Mest læste på footy.dk

1. Dansker udfordrer Akinfenwa: Her er de stærkeste spillere i FIFA 17
2. Balotelli sætter ild til Manchester-derbyet med billede, der ydmyger United
3. Sjovt billede: Her er Pogbas heatmap fra kampen mod Manchester City
4. Okore valgte alle disse syv udenlandske klubber fra, inden han skrev under med FCK
5. Video: van der Vaart smed trøjen efter hjemmebanedebut

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.