29032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Imponeret Giggs: Så meget bænkpresser Shaw

luke-shaw-2

Walisiske Ryan Giggs er efter six exit fra Manchester United blevet fodboldekspert for Sky Sports. Nu kommer han med en noget overraskende oplysning om Luke Shaw, som han har arbejdet og spillet med i Manchester United.

Efter knap 30 år som spiller og træner i Manchester United, er Ryan Giggs ikke længere en del af hverdagen på Carrington og Old Trafford. Nu gør han sig i stedet som profileret fodboldekspert hos Sky Sports, hvor han forud for gårsdagens kamp mellem Manchester United og Southampton kom med en sjov oplysning om Uniteds venstreback, Luke Shaw.

Giggs kunne fortælle, at 21-årige Luke Shaw let bænkpresser hele 120 kilo i fitnesscenteret. Luke Shaw er i denne sæson kommet tilbage på grønsværen, efter han brækkede benet i en Champions League-kamp mod PSV Eindhoven i fjor. Under sin skadesperiode har Shaw tilbragt mange timer i styrkelokalet, hvilket Giggs altså bekræfter med sin historie.

Luke Shaw skiftede i 2014 til Manchester United fra Southampton.

Footy.dk søger skribenter. Er det noget for dig, eller en du kender?

Mest læste på footy.dk

1. Mirakel på vej? Derfor kan Brøndby blive sendt videre i Europa League UDEN kamp
2. Billede: Bale er blevet et ordentligt bæst
3. Benteke lavede gigantisk brøler efter skifte, som han hurtigt rettede
4. Imponeret Giggs: Så meget bænkpresser Shaw
5. Avis: Barcelona skriver fem-årig kontrakt med Bravo-afløser

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

4 Responses to "Imponeret Giggs: Så meget bænkpresser Shaw"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.