29032017
[facebookall_login]
Delt (0)

Footy.dk søger skribenter med ansættelse hurtigst muligt

Footy logo 1

På footy.dk har vi travlt med at levere spændende nyheder til tusindvis af læsere hver dag, og derfor søger vi flere fodboldentusiastiske skribenter, der kan tiltræde med øjeblikkelig virkning.

Footy.dk er et voksende fodboldmedie, som hele tiden har brug for nye folk til at producere et væld af nyheder. Derfor sætter vi alle sejl ind efter at ansætte dygtige skribenter, der kan holde Footy.dk-flaget højt.

Som skribent kræver det, at du kan forpligte dig til mindst to eller tre vagter á tre timer per uge. Arbejdet udføres som udgangspunkt fra hjemmet, mens der er mulighed for at veksle arbejdstiderne mellem dag, aften og weekend.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at videreformidle såvel udenlandske som danske fodboldnyheder. Der vil dog også være mulighed for selv at komme i marken og snakke med fodboldspillere- og trænere per telefon eller på et Superliga-stadion.

Footy.dk er nemlig et akkrediteret medie, der gør det muligt at komme ud at dække Superliga-kampene fra stadion. Det betyder, at det er muligt at rapportere direkte fra pressepladserne samt mulighed for at snakke med hovedaktørerne i Mixed Zone efter kampen.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er under uddannelse som journalist, og vi forventer, at du er stærk til at kommunikere, kan videreformidle nyheder hurtigt og skrive dem med en skarp- og nuanceret pen. Derudover er det også afgørende, at du brænder for fodbold og har en bred fodboldviden.

Der aflønnes efter antal timer.

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til jesperfooty@gmail.com. Med ansøgningen og CV’et vedhæftes også en fodboldartikel efter eget valg.
Mest læste på footy.dk

1. Ashley Cole har formentlig endt Gerrards karriere: Her er hans rørende undskyldning
2. Blandt Superligaens bedste spillere: Nu er han med for FCK’s reserver
3. Ødegaard på vej til at få perfekt fødselsdagsgave? Tæt på denne klub
4. Suarez med chokafsløring efter sejr over Sevilla: Bliver han mon straffet for denne absurde udtalelse?
5. Billede: Emre Mor er tilbage i København – men han lider ikke af stjernenykker

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

1,695 Responses to "Footy.dk søger skribenter med ansættelse hurtigst muligt"

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.