28042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Esbjerg-debutant næsten grædefærdig efter rødt kort – her er hans syn på sagen

Fodbold, Alka Superligaen, Esbjerg fB - AGF. Rød kort til Awar Mabil. (Foto: Niels Husted/Scanpix 2016)

Esbjerg fik i dag deres første point i Alka Superligaen, da de på Blue Water Arena fik 2-2 mod AGF. Der var mange kampe i kampen, men især den nye Esbjerg-mand, Awer Mabil, og tidligere Brøndbyspiller, Martin Spelmann, havde mange voldsomme dueller, som til sidst fik konsekvenser.

Esbjerg var foran 2-0 hjemme mod AGF, men endte med at måtte nøjes med ét point og en mand i undertal, da den nyeankommne fløjspiller, Awer Mabil fik direkte rød efter at have sparket hælen bagud mod AGF-manden.

“Spelmann brugte albuer mod mig flere gange, og pludselig reagerede jeg. Vi fortjente begge et gult kort, og så ikke mere. Jeg fik jo ikke ordentlig fat i ham, men jeg skal tænke mig om næste gang, for jeg gav dommeren mulighed for at dømme den”, siger Awer Mabil til TV3 Sport.

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.