29042017
[facebookall_login]
Delt (0)

Avis: Boilesen yderst tæt på skift til denne liga

Boilesen

Nu skulle Ajax-spilleren, Nicolai Boilesen, have fundet sin næste destination. Den kompetente back, der ikke har spillet i over et år skal snart rejse over den nærliggende grænse og mod Belgien, erfarer Ekstra Bladet

Daværende Ajax-træner valgte for over 14 måneder siden at tage den danske back ud af truppen og han har således ikke været i kamp siden da. Det gjorde han eftersigende, da Boilesen ikke ville forlænge sin kontrakt med den hollandske storklub. Det betyder at han nu er transferfri og står i position til at finde en ny klub.

24-årige Nicolai Boilesen har flere gange i transfervinduet været rygtet til både England, Tyskland og sågar Trabzonspor i den tyrkiske liga, men nu ser det ud til at han er på vej mod Belgien, hvor de mest prominente klubber som Anderlecht, Club Brügge og Genk skulle være de mest seriøse bejlere.

Den belgiske liga er de seneste år blevet stærkere og stærkere, hvor den har markeret sig meget markant på den europæiske scene og ligger rangeret højere end den hollandske, så det er nødvendigvis ikke skridt i den forkerte retning.

Footy.dk søger skribenter! Er det noget for dig eller en du kender?

Mest læste på footy.dk

1. Pogba har lige tweetet – og det forvirrer alle
2. Billede: Stinke-dyre Higuain er blevet en ordentlig tyksak
3. Latterlige Mourinho: Derfor skiftede jeg Mata ud igen
4. Pogba ydmyger engelsk medie, der påstår, han er i Manchester
5. Avis: ‘Tykke’ Nasri har fundet sin nye klub

Indlæser...

Hvem vinder Alka Superligaen?

Tak for din stemme!
Du har allerede stemt!
Venligst vælg en mulighed!

What Next?

Seneste Artikler

Send en kommentar

You must be Logget ind som to post comment.