The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Engelsk fodbold er i gang igen – og her kan du få dobbelt op!

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Watford – Middlesbrough – begge hold scorer JA

– Endelig kan vi for alvor komme i gang med den engelske fodboldsæson. Premier League må godt nok vente en dag mere, men vi lægger for med en af nedrykkerne fra netop Premier League, Watford, der tager imod Middlesbrough.

– Watford præsterede som den første klub i Premier League at have hele fire managers i løbet af en sæson. Det begyndte vældig skidt under spanierne Javi Gracia og Quique Sanchez Flores, men herefter lykkedes det under Nigel Pearson at komme op på den rigtige side af stregen. Efter et nederlag i tredjesidste kamp – et nøgleopgør mod West Ham – smed ledelsen også imidlertid også ham ud og erstattede ham med assistenten Hayden Mullins som midlertidig manager. Men Watford tabte også de to sidste kampe og røg derfor ud.

– Nu hedder det så Championship, og det kan blive svært nok for Watford. Det er dog lykkedes for dem at holde fast på det meste af holdet, og de er da også blandt favoritterne til at rykke op. Men det kan godt være, at det kræver tilvænning – lidt ligesom man så det med Fulham i sidste sæson.

– Vi prøver at gå efter, at begge hold scorer. Sådan er det gået i fire af Watfords seneste fem ligakampe.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Det var meget op og ned med Middlesbrough i sidste – og mest ned. En slutplacering som nummer 17 i den næstbedste række er bestemt i underkanten, når man tænker på, at klubben tidligere har været i Premier League og endda i finalen i UEFA Cup’en (forløberen til Europa League), som dog blev tabt til turneringens konger fra Sevilla.

– De har dog ikke gode erfaringer på udebane mod Watford i nyere tid. Middlesbrough har ikke scoret de seneste tre gange, de har været på besøg på Vicarage Road.

– Ustabiliteten i sidste sæson kuliminerede efter corona-pandemien, hvor det var ren yo-yo med Middlesbrough, der enten vandt eller tabte. Klubben har endnu ikke spillet uafgjort i de tilskuerløse tider. Til gengæld har de vundet fem ud af de seneste seks kampe på udebane, så det manglende pres fra hjemmeholdets fans synes at passe dem godt.

– Championship er en stenhård række, hvor holdene slår hinanden på kryds og tværs, og er man først havnet dernede, er det svært at komme op igen. Watford er nok svage favoritter her, men man bliver ikke overrasket, hvis Middlesbrough tager point med hjem til det nordlige England. Onsidebetting giver dobbelt op på, at begge hold scorer, og det lyder som et godt bet.

Spilletidspunkt: Fredag kl. 20.45

Sådan sluttede de

Watford nummer 19 i Premier League (V8 U10 T20)
Middlesbrough nummer 17 i Championship (V13 U14 T19)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,00

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 200 kroner

Overskud: 100 kroner

(Du kan se tryllerier fra Middlesbroughs kamp mod Brentford på videoen øverst på siden. Der er bl.a. flere tunneler)

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top