The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Der er vilde CL-kampe på programmet


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Champions League var tirsdag aften tilbage for fuld skrue, og der var mange vilde og målrige kampe. Dagen derpå er ventetiden til onsdagens kampe nærmest ekstra lang, da alle glæder sig endnu flere kampe.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Således venter der store opgør i aften, hvor flere af europas absolut bedste klubber skal i aktion. Det bliver uden tvivl mega spændende og alle kampe skal da følges til punkt og prikke.

Det er også af denne grund, at dagens spilforslag har haft fokus to af aftenens kampe. Der er nemlig fokuseret på mål og hjørnespark i to af de mest offensive kampe.

Gårsdagens spilforslag var en kæmpe succes, hvor der blev ramt på odds 3.60. Det kan du selv se lige her.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Den første kamp er den spændende kamp i Holland, hvor PSV Eindhoven tager imod engelske Tottenham. Det er to offensive hold der spiller flot og hurtigt, og derfor forventes det at begge hold scorer i kampen.

Den anden kamp er den tætte og ultravigtige kamp mellem PSG og Napoli. Gruppen er således åbnet op igen efter at Napoli besejrede Liverpool i sidste runde. Den engelske storklub forventes nemlig at vinde over Røde Stjerne, og derfor vil både PSG og Napoli gøre alt for at få tre point. Derfor bliver det også en offensiv kamp, hvor der spilles på at det italienske hold får over 3.5 hjørnespark i kampen.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Hvis du følger ekspertens råd og spiller med på denne double, så kan du hente odds 2.71!

Herunder kan du se forslaget, som du kan spille med på.

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top