The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Denne spiller får det svært mod Juventus og alle deres stjerner


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Champions League er tilbage igen, og der venter flere vilde og målrige opgør i denne runde. Det er således næsten umuligt at spå om resultatet i nogle af kampene, da de er så tætte og lige. Det bliver uden tvivl en virkelig spændende omgang Champions League, som vi får serveret i denne uge.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Således venter der også noget af en ikonisk kamp i aften, da Manchester United tager imod selveste Juventus. Det er samtidig et gensyn mellem Old Trafford og Cristiano Ronaldo, der sammen har fejret store triumfer.

Det er også af denne grund, at dagens spilforslag har haft fokus på aftenens kamp. Der er nemlig mange offensive stjerner tilstede på begge hold, og de to defensiver får det uden tvivl svært. Der er dog især én spiller, som forventes at få det virkelig hårdt.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Til denne kamp spilles der nemlig på, at Ashley Young får en yderst svær kamp, hvor det forventes at Juventus og deres offensive stjerner vil gøre livet surt for den engelske back. Senest mod Chelsea fik han gult kort, og han lavede flere tvivlsomme frispark, som sagtens kunne have resulteret i endnu et kort.

Det forventes at Cristiano Ronaldo vil drive gæk med Ashley Young, og ellers skal enten Costa eller Cuadrado nok drible forbi ham. Det virker næsten uundgåeligt at Ashley Young ikke får et kort i aftenens kamp.

Hvis du følger ekspertens råd og spiller med på dette forslag, så kan du hente odds 3.60! Der er altså stor værdi at hente.

Herunder kan du se forslaget, som du kan spille med på.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top