The perfect guide to the casino

Vanvittigt chok for superstjernen: Nært familiemedlem idømt 25 år i fængsel for voldtægt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Det kan godt være, at lillesøsteren har stor succes, men sådan er det langt fra for hele familien.

Den 37-årige Nicki Minaj må undvære sin 41-årige storebror, Jelani Maraj, efter han i dag er blevet idømt 25 års fængsel for voldtægt. Daily Mail melder om, at Jelani er blevet dømt for at voldtage sin blot 11-årige bonusdatter adskillige gange, alt imens moren var på arbejde. Nicki Minaj har selv trådt ind i sagen, og har tidligere fortalt foran dommeren, at Jelani Maraj var ‘den mest tålmodige, blide, ægte, givende og uselviske mand’.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Det må man i den grad sige, dommeren ikke faldt for, og i stedet erfarer Daily Mail, at dommeren var iskold foran Jelani, og havde fortalt ham, at ‘du voldtog dette barn. Du voldtog hende igen og igen.

I dag er bonusdatteren 14 år, og har selv stået frem i retten. Her forklarede hun de voldsomme detaljer om, at hændelserne kunne stå på hele fire gange om ugen, og endda to gange om dagen til tider. Samtidig fandt overgrebene sted over perioden april 2015 til november 2015.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Jelani Marajs advokat har tænkt sig at anke, ligesom Marajs forklarede sig med, at han havde et alvorligt alkoholproblem i perioden, hvor overgrebene fandt sted.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top