The perfect guide to the casino

Chok: Bandmedlem forlader Lukas Graham efter 10 år

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Forsangeren for Lukas Graham, Lukas Forchhammer, har tirsdag meldt om trist nyt om bandet.

Bandets trofaste bassist, Magnus Larsson, har af familiemæssige årsager, trukket sig fra bandet som turnerende medlem. Magnus har første barn på vej, og derfor har han valgt at fokusere på dette. Sådan lyder det fra Lukas Forchhammer på Instagram.

– Mine damer og herrer. Her er en omgang dårlige nyheder. Magnus aka Magnúm vil ikke længere være et turnerende bandmedlem i Lukas Graham.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

– Den her beslutning kommer efter flere måneders betænksomhed fra Magnus’ side. Han er så heldig at have sit første barn på vej, og har besluttet sig for at bruge sin tid og energi tæt på sit hjem, i forbindelse med familieforøgelsen. Den uforudsigelige arbejdsbyrde og det tid og det pres, der hører med til at være en international musiker, kan nogle gange føles uoverskuelig, og det kan være svært at skabe en sund balance mellem arbejde og privatliv. Det er denne ubalance, som har fået Magnus til at træffe valget om at forlade bandet.

Lukas Graham offentliggjorde for et par måneder siden, at Magnus Larsson ville tage en pause, imens bandet tournerede i USA, og nu bliver den pause permanent. Magnus Larsson og Lukas Forchhammer har arbejdet sammen i 10 år, og derfor er det en stor ven og kollega, Lukas Forchhammer siger farvel til.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

– Tak for 10 fantastiske år sammen. Tak Magnus for en vidunderlig tid, skriver Lukas Graham til sidst i opslaget.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top