The perfect guide to the casino

Lars Løkke afviste rolle i ‘Klovn The Final’: Det var noget med et bordel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Frank Hvam og Casper Christensen kunne endelig slå dørene op for Danmarks biografer den 20. januar, da ‘Klovn The Final’ fik premiere.

Her skal meget ændre sig, hvis det ikke bliver sidste kapitel i ‘Klovn’-serien, og derfor er der også blevet lagt ekstra kræfter i filmen. En af de kendte, der kunne have set sig selv på lærredet, var den tidligere Statsminister, Lars Løkke Rasmussen, men her valgte han at takke nej.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

Tilbage i august 2019 trak Lars Løkke sig som formand for Venstre, og havde i sommeren tabt posten som Statsminister til Mette Frederiksen. I foråret 2019 fik Lars Løkke et fornemt tilbud om at være med i den nye Klovn film, men her afviste han, da det var midt i valgperioden.

Det valg fortryder Lars Løkke den dag i dag, og fortæller til ALT.dk, hvad rollen i ‘Klovn The Final’ gik ud på.

– Det handlede om et eller andet med et herreselskab, som kom hjem fra Island, hvor de havde været på bordel. Jeg tænkte: Det er måske lige karl-smart nok. Men da jeg så snakkede med dem, tænkte jeg, at det kunne jeg godt have gjort i dag, det kunne have været sjovt. Jeg er i sådan en frigørelsesproces, hvor jeg kan lave skæve, skægge ting. Måske er det mine sabbatmåneder, og jeg siger: ”Hallo, slip den lidt,” så må vi se, hvad resten af livet bringer, lød det fra den tidligere Venstre formand.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

I stedet kan Lars Løkke Rasmussen se kendte danskere som Mick Øgendahl, Nikolaj Jacobsen, Mikael Bertelsen og Mads Brügger være en del af den ikoniske film.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top