Jesper Sørensen uddeler store roser til nyindkøb: Han gør vores trup bedre

The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen uddeler store roser til nyindkøb: Han gør vores trup bedre

Jesper Sørensen havde kun rosende ord til overs for Frederik Winther oven på fredagens sejr.

Brøndby krydsede fredag klinger med AIK Stockholm under deres træningslejr i Portugal, og her fik Frederik Winter altså også sin uofficielle debut for de blå-gule fra Vestegnen, efter han på Deadline Day ankom til Superliga-klubben på et lejeophold fra tyske Augsburg.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Noget tyder dog på, at den talentfulde forsvarsspiller allerede har fundet sig til rette i de nye omgivelser, for han leverede altså en sublim præstation mod AIK, og der var da også kun rosende ord at hente fra cheftræner Jesper Sørensen efter slutfløjt.

– Han klarede det godt. Han trænede for første gang med sine nye holdkammerater torsdag, så det var en ret flot præstation fra hans side af. Han kommer også fra ikke at have spillet ret meget i Bundesligaen, hvor han nu gik ind og spillede 90 minutter her.

– Han endte med, at han faktisk godt kunne stå igennem, hvor han havde en god aktion til sidst. Han blende fint ind med sine holdkammerater, og det var godt at se, siger Jesper Sørensen til bold.dk og resten af den fremmødte presse.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Han er kommet fra en opstart i Augsburg, hvor jeg ved, at de også går meget til den, men jeg er overrasket over, at han spillede så godt ind med sine nye holdkammerater.

– Han kendte selvfølgelig Mads Hermansen fra tidligere, men ellers har han ikke spillet med nogle af de andre, og det gjorde han rigtig fint.

– Frederik kan tilbyde os noget andet. Han er en rigtig dygtig spiller, også med bolden. Han har et rigtig godt venstre ben, som vi ikke har i truppen i forvejen, så han gør vores trup bedre og bredere, lyder det afslutningsvis fra Jesper Sørensen.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top