Hjulmand forklarer: Derfor sidder Rasmus Højlund på bænken

The perfect guide to the casino

Hjulmand forklarer: Derfor sidder Rasmus Højlund på bænken

Kasper Hjulmand forklarede forud for aftenens landskamp, hvorfor der ikke var blevet plads til Rasmis Højlund i startopstillingen.

Danmark krydser i skrivende stund klinger med Finland i en skæbnesvanger kamp i EM-kvalifikationen, og her er der lidt overraskende ikke blevet plads til Rasmus Højlund i startopstillingen, selvom han har været Danmarks farligste mand i hele kvalifikationsspillet.

Forud for opgøret gav Kasper Hjulmand dog en forklaring på, hvorfor der ikke var blevet plads til Manchester United-spilleren i startstopstillingen, og det var der en ganske simpel årsag til. kampformen er ikke helt på plads endnu.

– Han har ikke 90 minutter i sig. På tallene kan vi estimere, at han kan spille en halvleg. Derfra er det meget usikkert. Det ville være så irriterende at sidde i pausen og være nødt til at tage Rasmus ud.

– Jeg har en fornemmelse af, at der kommer til at ske meget i de sidste 20 minutter af kampen. Jeg vil hellere have Rasmus til den sidste del af kampen, udtalte Hjulmand til TV 2.

Finland topper i øjeblikket Gruppe H med 12 point, mens Danmark har 10 point. Kasakhstan har ligeledes 12 point, men de har spillet en kamp mere end Danmark.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top