Jesper Lindstrøm afslører: Han er den bedste, jeg har spillet mod

The perfect guide to the casino

Jesper Lindstrøm afslører: Han er den bedste, jeg har spillet mod

Den tidligere Brøndby-stjerne sætter nu ord på, hvem der er den bedste spiller, som han har spillet mod.

Det kan godt være, at Jesper Lindstrøm kun er 22 år gammel, men med en hverdag der foregår i Bundesligaen og en nylig overstået VM-slutrunde, så har den talentfulde offensivspiller altså allerede været oppe mod et hav af dygtige spillere i løbet af sin karriere, og når snakken falder på, hvem der er den bedste, så er der ikke den store tvivl.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

– Kylian Mbappe. Han er topklasse. Han scorede to mål mod os (Danmark, red.) til VM, så det er svært at lade være med at sige ham, fortæller Jesper Lindstrøm til Forbes, mens han også bliver spurgt ind til sin fremtid i Frankfurt.

– Mange siger, at man på et tidspunkt skal gå til en større klub. Men det handler også om projektet. Alt kan ske i fodbold.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Men jeg kan godt lide det her. Jeg tror, at alle kan lide det her. Sidste sommer hentede vi Mario Götze. Jeg tror ikke, han ville tage til hvilken som helst klub. Så det er en kompliment til Eintracht, at de kan hente ham og også Randal Kolo Muani og Lucas Alario. Jeg vil skrive historie her. Selvfølgelig vil alle spille på højeste niveau, og vi er på rigtig god vej. Jeg er glad for, at jeg er en del af klubben lige nu, siger han.

Jesper Lindstrøm har indeværende sæson scoret seks mål i 14 Bundesliga-kampe.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top