Officielt: Nicklas Helenius vender hjem til Aalborg

The perfect guide to the casino

Officielt: Nicklas Helenius vender hjem til Aalborg

Den brandvarme angriber vender tilbage til Nordjylland.

De seneste par har der været adskillige rygter, der sendt Nicklas Helenius tilbage til Aab, hvor han tidligere har været over to omgange, og nu vender han altså endnu engang hjem til Nordjylland, hvor hans profesionelle fodboldkarriere startede.

AaB bekræfter således tirsdag aften, at man er nået til enighed med Silkeborg om en transfer, og dermed kan Helenius altså se frem til at trække i den bolsjestribede trøje for tredje gang.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Nicklas Helenius har sat sin signatur på en aftale frem til udgangen af 2025.

Signingen af Helenius vækker også stor glæde i Aab. Det fortæller klubbens direktør, Thomas Bælum.

– Nicklas’ tal taler for sig selv, men udover en tilbagevenden af en notorisk målscorer og en AaB-dreng, der kender vores kultur, så får vi en voksen mand hjem til vores trup, en spiller der i denne sæson og indtil i dag har været anfører i Silkeborg I.F.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Således er vores forventning, at Nicklas fra dag et indtræder som en lederskikkelse både på og uden for banen, og at han med sine mål og sin rolle som opspilsstation og assistmager kan blive en udslagsgivende figur både for sig selv og for sine medspillere, lyder det fra AaB-direktør Thomas Bælum.

31-årige Helenius står i indeværende sæson noteret for fem mål og to oplæg i 17 Superliga-kampe, mens han i sidste sæson bankede hele 17 bolde i kassen, da han blev topscorer i landets bedste fodboldrække.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top