Brøndby-talent vil ikke forlade klubben: 'Jeg besidder de kvaliteter, som der er brug'

The perfect guide to the casino

Brøndby-talent vil ikke forlade klubben: ‘Jeg besidder de kvaliteter, som der er brug’

Oskar Fallenius har ingen intentioner om at forlade Vestegnen på ny.

Oskar Fallenius skiftede til Brøndby fra IF Brommapojkarna tilbage i vinteren 2021, men siden da har den talentfulde svensker haft svært ved at falde til rette på Vestegnen, hvor det hidtil kun er blevet til 13 optrædener for offensivspilleren.

Læs også: Rygterne fortsætter: Nice-træner vil af med Schmeichel til januar

Derfor blev han tilbage i marts måned sendt på en lejeaftale i norske IK Start i jagten på spilletid, og her formåede Fallenius at gøre sig positivt bemærket med tre mål og syv oplæg i 14 kampe, inden han blev ramt af en skade i slutningen af sit ophold.

Nu er han så tilbage i Brøndby, og denne gang har han altså ingen intentioner om at forlade Vestegnen igen.

– Nu har jeg en ganske god følelse i kroppen, og det er utrolig skønt at kunne træne. Jeg ved, at jeg var vældigt tæt på at spille i Brøndby inden udlejningen, siger Fallenius til Fotbollskanalen.

Læs også: Vildt rygte: Verdens rigeste klub vil hente FCM-profil

– Mit mål i foråret er at kæmpe mig ind på holdet. Jeg synes, at jeg besidder de kvaliteter, som der er brug for i form af nøgleløsninger og kreativitet.

– Jeg skal først og fremmest vise, at jeg hører hjemme på holdet og har relationerne, og så skal man gribe chancen, når man får spilletid. Forhåbentlig får jeg den spilletid og den tillid, der er brug for, og så er det bare op til mig at gribe muligheden, lyder det fra den 21-årige svensker.

Læs også: Jan Bech forklarer: Derfor kan vi ikke afsløre de nye ejere

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top