Gulddreng med ny VM 2022 sang: Hør 'Den officielle VM-sang' her

The perfect guide to the casino

Gulddreng med ny VM 2022 sang: Hør ‘Den officielle VM-sang’ her

Gulddreng har i dag udsendt sit bud på en VM-sang for det danske landshold til slutrunden i Qatar. Titlen er ‘Den officielle VM-sang’, og du kan høre den her. 

Musikeren Gulddreng har aldrig været bleg for at stjæle rampelyset. Ved EM sidste år udgav han sangen ‘Helt Sikker’, der blev en regulær landeplage under slutrunden, og nu har han så udgivet en VM-sang.

Med vanlig selvtillid har han døbt sin sang ‘Den officielle VM-sang’, og den blev præsenteret tidligere i dag. I den forbindelse lagde Gulddreng et pressemøde på sin Facebook-side, hvor kendte journalister som Mads Steffensen og Signe Vadgaard medvirker.

Journalisterne griller ham som følge af hans fejlslagne forudsigelse af, at Danmark ville vinde EM i ‘Helt sikker’. Gulddreng bliver tydeligt mere og mere frustreret men ender med at garantere en dansk VM-sejr og lover en VM-sang.

Du kan se det morsomme pressemøde her:

Du kan høre Gulddreng ‘Den officielle VM-sang’ her:

Gulddrengs VM-sang er den seneste i en række af VM-sange. Du kan høre Wafandes VM-sang her, Christophers VM-sang her og Burhan G og Ankerstjernes VM-sang her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top