Succesfuld Brügge-boss efter videre CL-avancement: 'Utrolig stolt af mit team'!

The perfect guide to the casino

Succesfuld Brügge-boss efter videre CL-avancement: ‘Utrolig stolt af mit team’!

Onsdag aften tørnede den spanske hovedstadsklub, Atletico Madrid, og belgiske Club Brügge sammen i fjerde spillerunde af Champions League-gruppespillet! Ovenpå nulløsningen i Madrid, udtaler Carl Hoefkens sig omkring det videre CL-avancement! 

Eftersom Champions League-kampen mod Simeones bolsjestribede mandskab endte 0-0, kunne Skov Olsen, Casper Nielsen og resten af Brügge-holdet, efterfølgende juble over videre avancement i CL. Club Brügge-træner, Carl Hoefkens, udtaler sig nu om kampen til den belgiske klubs hjemmeside!

Brügge-træner, Hoefkens, udtaler sig blandt andet på følgende vis til klubbens egen hjemmeside:

– På halvfems minutter er jeg blevet to år ældre […] Vi ville gerne spille dominerende her. Det virkede i de første femten minutter, men så tog Atlético over. De spillede endnu mere aggressivt, end jeg havde forventet. I anden halvleg kom vi ud af kontrol et stykke tid, men Atleticos tre udskiftninger var gode.

Brügge-bossen tilføjer slutteligt følgende:

– Det kunne være gået begge veje. 0-1 men også 1-0 . […] Men nu gjorde vi det, og det er det største skridt, vi har taget. Jeg er utrolig stolt af mit team! 

Det belgiske Brügge-mandskab havde Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen med fra start mod Atletico Madrid. Med det ene point i den spanske hovedstad topper Brügge Gruppe B med 10 point efter Porto, Atletico og Leverkussen med hhv. 6, 4 og 3 point (i skrivende stund Leverkusen 0-3 Porto)!

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top