The perfect guide to the casino

Kryptisk Brøndby-boss: Derfor henter vi ikke Jesper Hansen

Carsten V. Jensen fortæller, at han ikke ville være bleg for at betale et par millioner for Jesper Hansen, men han vil ikke umiddelbart kunne love keeperen fast spilletid.

Løse rygter har kædet Brøndby sammen med Jesper Hansen, som er ude i kulden i FC Midtjylland, mens han i klare vendinger har gjort det klart, at han gerne vil til en anden dansk klub.

Den 36-årige keeper ser dog ud til at lande i AGF, som angiveligt har budt et sted mellem 2,5 og 3 millioner kroner. Et beløb, som Brøndby egentlig også kunne betale for den rutinerede målmand.

– Det tror jeg nu nok, vi ville. Det er som sådan ikke det, der skulle være, men hvis vi mener, vi måske selv har ham, der skal stå på kassen, skal vi ikke hente en på 36 ind foran, siger CV ifølge bold.dk og tilføjer.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

– Hvis nu jeg skal være fræk, så tror jeg ikke på, at han har interesse i at være nummer to, siger Carsten V. Jensen med henvisning til, at Mads Hermansen kan blive førstekeeper i Brøndby.

Carsten V. Jensen fortæller dog, at man fortsat arbejder på at hente en ny keeper, og hvis Jesper Hansen stadig er ledig om nogle måneder, vil han ikke afvise, at det kan blive aktuelt.

– Men igen: hvem ved hvordan situationen ser ud om en måned eller to? Så kan det være noget andet, jeg står og siger. Vi mener selvfølgelig, Jesper er en fin keeper, men han er ikke i spil til Brøndby lige nu og her.

Brøndby siger farvel til Marvin Schwäbe, der vender hjem til tysk fodbold.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Så du det? Pogba laver en Ronaldo 2.0 – fjerner ølflaske ved pressemøde

Læs også: Stjerner og storklubber sender varme tanker til Christian Eriksen

Læs også: Hjulmand: Dét sagde Eriksen, da han kom til bevidsthed efter voldsomt kollaps

Læs også: Kasper Hjulmand afslører: Vi fik to muligheder

Læs også: Fra Brøndby til ‘fængselsbetjent’: Brøndby-darling i vildt karriereskifte

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top