The perfect guide to the casino

Før sommerens transfervindue: CV glæder sig over sine tre ‘nye’ signings

Carsten V. Jensen mener, at udgangspunktet er godt forud for sommerens transfervindue, eftersom man allerede i januar lavede et par handler, som først træder i kraft nu.

Sommerens transfervindue står for døren, og det bliver umådeligt travlt i Brøndby, som har en række salgsvarme spillere i truppen, mens en håndfuld også smutter på en fri transfer.

Derfor skal der handles ind. Det er Carsten V. Jensen også klar over, men han mener, at fundamentet er godt, eftersom man reelt allerede har tre ‘nye’ signings i truppen.

Her refereres der til unge Jonathan Ægidius og Christian Cappis, der skrev under med klubben i januar.

– Vi skal huske, at vi allerede tilbage i vinter lavede de første tilføjelser i form af den unge målmand Jonatan Ægidius, der kom til os fra Lyngby BK og ikke mindst amerikanske Christian Cappis, der nu har gjort arbejdet færdigt i Hobro. Begge er spillere med et potentiale, som vi glæder os til at arbejde videre med, siger han til klubbens hjemmeside.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

Derudover ser Carsten V. Jensen også Blás Riveros som et nærmest nyt indkøb, eftersom sydamerikaneren har været skadet siden slutningen af sidste år, hvor han blev skadet i sin Superliga-debut.

– Og så har vi jo i Blas Riveros en spiller, som næsten kan ses som en ny signing, når han inden alt for længe er tilbage i kamp for Brøndby IF.

Carsten V. Jensen fortæller videre, at man selvfølgelig afsøger markedet efter nye spillere, men man skal ikke forvente, at der snart ryger spillere ind. Det handler om tålmodighed.

– Sommerens transfervindue bliver et ”langt” et af slagsen for os, hvor vi på den ene side skal have den nødvendige tålmodighed, samtidig med at vi skal være klar til at slå til og udnytte de gode muligheder, der vil opstå. Vi er godt forberedte, monitorerer markedet tæt og arbejder naturligvis som altid på at komme styrket ud ad transfervinduet.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA EM LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Målkavalkade fra EM: Se alle mål fra første runde af gruppespillet her!

Læs også: Hjulmand: Dét sagde Eriksen, da han kom til bevidsthed efter voldsomt kollaps

Læs også: Kasper Hjulmand afslører: Vi fik to muligheder

Læs også: Fra Brøndby til ‘fængselsbetjent’: Brøndby-darling i vildt karriereskifte

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top