The perfect guide to the casino

Brøndby-boss åben for landsholds-transfer – Men har ét ufravigeligt krav

Carsten V. Jensen er åben for ideén om at hente Daniel Wass, men der er et ufravigeligt krav. Han vil ikke sætte sin lønstruktur på spil.

Brøndby vandt mesterskabet i den seneste sæson, og den kommende europæiske deltagelse betyder, at de blå/gule får et økonomisk boost som gør, at de kan handle spillere på en høj hylde.

Derfor har klubben været sat i forbindelse med Daniel Wass, eftersom den danske landsholdsspiller har givet udtryk for, at han søger hjem mod Danmark i løbet af denne eller næste sommer.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

Carsten V. Jensen er interesseret i at hente den tidligere Brøndby-spiller, men han vil ikke sprænge lønbudgettet for ham.

– Jeg har ikke talt med ham, men helt generelt, og det har jeg sagt før, når dygtige spillere med Brøndby-baggrund begynder at tale om, at det er ved at være tid til at vende snuden hjem, skal vi kigge på det, siger ‘CV’ ifølge tipsbladet.dk, men tilføjer så:

– Vi har tegnet, hvordan vores sammenhænge skal være i forhold til lønstruktur og andet, og det kommer vi ikke til at sætte på spil.

Daniel Wass har en markedsværdi på mere end 50 millioner kroner, og han har fortsat ét år tilbage af sin kontrakt med Valencia, hvor han score cirka 20 millioner kroner årligt.

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA EM LIGE HER

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Klasse! Finlands spillere hylder Eriksen på deres trøjer!

Læs også: Hjulmand: Dét sagde Eriksen, da han kom til bevidsthed efter voldsomt kollaps

Læs også: Kasper Hjulmand afslører: Vi fik to muligheder

Læs også: Fra Brøndby til ‘fængselsbetjent’: Brøndby-darling i vildt karriereskifte

Læs også: Hele Parken hylder Christian Eriksen: Se den rørende video lige her

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top