Højbjerg: Jeg vil spille for Christian

The perfect guide to the casino

Højbjerg: Jeg vil spille for Christian

Landsholdet er klar til torsdagens opgør mod Belgien.

Tidligere på dagen deltog Kasper Schmeichel, Martin Braithwaite og Pierre-Emile Højbjerg på pressemødet, hvor de satte nogle ord på de meget voldsomme og traumatiske døgn.

Her fortalte Pierre-Emile Højbjerg, at hele holdet vil spille på torsdag mod Belgien, da de vil gøre det for Christian Eriksen.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

– For mig er det vigtigste, at Christian har det godt. At Christians familie er med ham. At de har det godt. Jeg finder min måde at komme videre på og håndtere tingene, men for mig er det altafgørende, at Christian er okay, for så er jeg også okay. Vi fik snakket med ham i går, og det betød meget.

– Han fortalte, at vi skulle se fremad og glæde os til kampen på torsdag. Ikke ordret, men på sin egen måde. Det betyder meget. Det var bare rart. Det var det, man havde brug for, siger Pierre-Emile Højbjerg til TV2 og fortsætter:

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Det, der giver mig mest energi og vilje til at kigge fremad, er, at Christian har det godt. Han snakkede til os i går, og det gør det måske okay at kunne kigge fremad. Man kan langsomt begynde at sige, at man gerne vil spille på torsdag. Jeg vil spille for Christian og dem, der har støttet os.

– Det er noget af det, der er i mig. Der har været så mange mennesker med respekt, forståelse og opbakning. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige tak på holdets vegne, men det er dem, man går ud og styrker det hele med.

BLIV KLAR TIL EM LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: ‘De er helte’

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top