Steinlein om Brentford i Premier League: Kæmpe skulderklap til FCM

The perfect guide to the casino

Steinlein om Brentford i Premier League: Kæmpe skulderklap til FCM

Claus Steinlein glæder sig over Brentfords oprykning.

Brentford skal i næste sæson spille i Premier League, hvilket får FC Midtjylland-direktør Claus Steinlein til at juble.

– For mig og os i FC Midtjylland er det et kæmpe skulderklap for det arbejde, vi har lavet i fællesskab. Det er dem, der vinder og skal have 100 procent af æren, men at vi i samme sæson kommer i Champions League med FCM og Premier League med Brentford, er en blåstempling af vores store projekt.

– Jeg er sindssygt stolt af Rasmus Ankersen, som er i begge klubber, men også Thomas Frank og alle danskere i både staben og blandt spillerne. Hold kæft, hvor har de fortjent det.

– Jeg kender Thomas Frank som verdens fedeste fyr, og at han nu tager derover og er Premier League-træner. Han har brændt for og elsket fodbold så længe.

– De solgte de to dyreste spillere i rækken, men tog bare nogle nye ind, og det viser, at vores scoutingsystem fungerer. Det er en kæmpe ting for Brentford, men også for os.

Læs også: Attraktiv lønpakke: FCK vil købe Brøndby-favorit

Brentford kan se frem til en stor økonomisk indsprøjtning, men det betyder nødvendigvis ikke det helt store for FC Midtjylland.

– Det er ikke sådan, at vi får ti procent af deres ene milliard, men det bliver mere tydeligt omkring, hvilke spillere, vi leder efter og rekrutterer efter, som Brentford skal have, og hvem vi skal have.

Læs også: Farvel og tak: Angriber færdig i Brøndby

– Vi scouter nogle spillere, som måske ikke helt er gode nok til Premier League, men lige skal bruge et par år, og de kan komme hertil først.

– Samtidig så vi selv, hvor meget vi lærte af at spille i Champions League, og nu skal Brentford spille mindst 38 kampe i Premier League.

– De får dermed et sindssygt stort knowhow af at spille i Premier League, og den knowhow kommer til at smitte af på hele organisationen, uanset om det er rekrutteringsmæssigt, spillemæssigt eller strategisk. Så det er en gave, at nogen i organisationen rykker op, siger Steinlein.

SE ALT FRA CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN LIGE HER

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Brentford-oprykning kan dryppe af på FCM: ‘Jeg tror, vi kan tiltrække dygtigere spillere’

Læs også: FCK har snakket med Wass – BIF-favoritten har besluttet sig for fremtiden

Læs også: Niels Frederiksen var på vippen i Brøndby – Jan Bech overvejede fyring

Læs også: Brøndby vil gå imod transferstrategien: Har tidligere stjernespiller på blokken

Læs også: Sikker på Schwäbe-farvel: Nævner to mulige afløsere fra Superligaen

Læs også: Tre af verdens største klubber jagter Brøndbys vidunderdreng med voldsomt prisskilt

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top