FC Midtjylland-profil raser: Spildt sæson

The perfect guide to the casino

FC Midtjylland-profil raser: Spildt sæson

Awer Mabil er ikke tilfreds med sin situation i FC Midtjylland.

Der er hård konkurrence om pladserne hos FC Midtjylland, og den er ikke blevet mindre i denne sæson, hvor Gustav Isaksen har fået sit gennembrud og Pione Sisto er blevet hentet hjem.

Det er blandt andet gået udover Awer Mabil, der ofte er blevet brugt som indskiftet, og det er den australske kant ikke helt tilfreds med.

Konkurrencen er hård i FC Midtjylland og især på kanterne, hvor unge Gustav Isaksen har fået sit gennembrud, mens Pione Sisto er blevet hentet hjem.

Det er blandt andet gået udover Awer Mabil, som ikke er tilfreds med den nuværende situation.

– Jeg har spillet 42 kampe, men kun startet i ni ligakampe, hvilket jeg finder underligt. Det giver ingen mening. Min rolle har ændret sig i år, og det har jeg ikke kunne lige, fordi jeg kender mine kvaliteter, og hvad jeg har givet til holdet det seneste år med at hjælpe med kvalifikationen til Champions League. Jeg har ofret meget for klubben, men jeg føler mig ikke værdsat nok.

Læs også: Landsholdsspiller, midtbanekriger og førstekeeper forlader Brøndby

– Jeg har kun et år tilbage og måske er beslutningen om, at jeg ikke skal spille så meget – ja, det kan du måske regne ud, hvorfor det er. Jeg tror, det har været det største problem. På et business niveau tror jeg, det er en stor bekymring for dem, at jeg ikke har forlænget.

Læs også: Chok: Derfor kan Jung og Brøndby ikke blive enige om en kontraktforlængelse

– Den her sæson skulle jeg have været flyvende, fordi jeg har lært så meget, og det var tiden til, at jeg skulle blive så komplet som muligt i forhold til fysik og mentalitet. Så på et personligt niveau har det været en spildt sæson på nogle områder, men mentalt har det gjort mig meget stærkere, siger Awer Mabil til The World Game.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: KEP om FCM-skuffelse: ‘Fornærmende ringe – der er eddermame nogle spillere, der skal kigge indad’

Læs også: Hørte du Gravesens vanvittige melding om Brøndby-jobbet? Ekspert meget uenig

Læs også: Grønt lys til skifte: Stjerne overvejer at blive

Læs også: Solgte profil til Spanien: Endte i stor konflikt med Zorniger

Læs også: Afløser for Uhre? Brøndby lurer på Superliga-stjerne

Læs også: Troels Bech afslører sit bedste salg – Scorede 30 millioner kroner

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top