The perfect guide to the casino

Hørte du Gravesens vanvittige melding om Brøndby-jobbet? Ekspert meget uenig

Thomas Gravesen er garant for nogle vilde meldinger, og Discovery-eksperten var også på pletten før Brøndbys kamp i Randers søndag eftermiddag.

Thomas Gravesen har igennem sin tid som ekspert hos Discovery lavet nogle kontante meldinger, og sådan en kom der også søndag eftermiddag.

I forbindelse med en snak omkring Niels Frederiksens Brøndby-job og Bo Svenssons Mainz-job, blev fodboldeksperten spurgt til, hvorvidt det danske job var større end Bundesliga-jobbet.

– Ja, det synes jeg helt klart, sagde han til Discovery og lagde dermed ikke skjul på, at Brøndby-jobbet for ham er større end jobbet i Mainz.

Læs også: Kamil Wilczek bestilte fem ‘Aldrig Alene’-trøjer: Hvor er de i dag?

Ekspertkollega Mikkel Bischoff, der har en fortid som spiller for Brøndby, kunne simpelthen heller ikke give Thomas Gravesen ret.

– Jeg er slet ikke enig. Enhver træner med ambitioner vil gerne til udlandet, og enhver træner med ambitioner vil gerne et sted en, hvor man kan komme et trin op, og jeg tror, at hvis du spørger stort set enhver træner i Danmark, så vil de sige, at de heller vil være i Mainz, fordi at der bare er større muligheder for at komme til noget større. Det gør du bare ikke med Brøndby.

Danske Bo Svensson satte sig i trænersædet i Bundesliga-klubben Mainz i begyndelsen af 2021, og han har på mirakuløs vis ført dem langt væk fra nedrykningsstregen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: KEP skruer igen ned for Brøndbys guldchancer: ‘Se på deres kampe mod de andre i top-4’!

Læs også: Brøndby snyder fans: ‘Forlænger’ med trio

Læs også: Avis: Brøndby-tysker forlænger ikke

OVERSIGT

Scroll to Top