Pause: Chokstart sikrer Randers en føring på 2-0

Der er netop fløjtet til pause i pokalfinalen.

Netop nu er begge mandskaber gået til pause på Ceres Park, hvor pokalfinalen mellem Randers FC og SønderjyskE bliver spillet.

Efter en chokstart er Randers foran med 2-0.

Allerede i kampens første minut kom Randers foran, da Erik Marxen sendte et hjørnespark direkte i nettet i en situation, hvor SønderjyskE-målmand Lawrence Thomas ikke så alt for god ud.

Han er i øvrigt indtil videre noteret for et selvmål, selvom Erik Marxen formentlig får scoringen efter opgøret.

Herefter var Randers foran, og i det 6. minut modtog SønderjyskE en kæmpe advarsel, men det hjalp dem ikke, da Randers på den efterfølgende chance gjorde det til 2-0.

Denne gang gjorde Mathias Greve det til 2-0, hvilket i den grad fik SønderjyskE til at vågne op.

Resten af første halvleg blev derfor mere jævnbyrdig med store chancer til begge hold, men stillingen er 2-0 til Randers ved pausen.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Elendigt forsvarsspil af Sønderjyske – se hvordan de er kommet bagud 2-0 i pokalfinalen efter 7 minutter