West Ham-stjerne efter hattrick på landsholdet: Jeg må takke holdet

Tomas Soucek takkede sine holdkammerater efter onsdagens sejr.

Onsdag aften blev der taget hul på VM-kvalifikationen, hvor blandt andet Tjekkiet og Estland bragede sammen.

Estland overraskede og kom foran allerede efter 12 minutter, hvilket dog fik Tjekkiet i gang, så de var foran med 4-1 ved pausen.

Opgøret sluttede med en sejr på 6-2 til tjekkerne, hvor West Ham-stjernen Tomas Soucek leverede et vaskeægte hattrick. Efter opgøret takkede han sine holdkammerater.

– Vi fik hjælp af Estlands tidlige mål, som fik os op i gear, og vi endte med at score fire mål før halvlegen og fortjente sejren.

– Jeg må takke holdet og Pavel (Kaderabek, red) for assisten til det tredje mål. Han havde muligheden for at skyde selv, men han viste holdånd, og lod mig score mit hattrick, siger han til UEFA efter kampen.

Tjekkiet topper gruppe E sammen med Belgien efter onsdagens sejre.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Norge indleder VM-kvalifikation med Qatar-markering