The perfect guide to the casino

På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Efter tungt pres: Nu skruer KEP op for Brøndbys guldchancer – se GULDBAROMETERET her!

Fodboldkarrieren har ikke været nem for Mikael Uhre, som for blot seks år siden stod som arbejdsløs fodboldspiller efter bruddet med SønderjyskE.

Mikael Uhre er en af Superligaens bedste angribere i denne sæson, hvor han sammen med Patrick Mortensen indtager førstepladsen på topscorerlisten.

Det stod dog ikke skrevet i stjernerne, at han skulle få en karriere på højeste niveau i Danmark, for efterbruddet med SønderjyskE i 2015 var han på røven.

Ekstra Bladet skriver, at tidligere SønderjyskE-assistent Niels Lodberg bad Bo Henriksen tage et kig på Mikael Uhre, og han kom også til prøvetræning i Østjylland.

Læs også: Mikael Uhre på vej væk fra Brøndby?

Lønbudgettet var dog så skrabet, at man ikke valgte at signe hurtigløberen, som man øjensynligt ikke troede på kunne bidrage med mere end Kjartan Finnbogasson og André Bjerregaard.

Derfor skrev dengang 21-årige Mikael Uhre en nærmest desperat besked til sin tidligere anfører i Skive, John Dyring.

– Han sender mig en sms for at høre, om der er en mulighed for, at han kunne komme tilbage. Om jeg måske kunne presse lidt på. Sender man anføreren i Skive en sms, er man på bar bund, siger John Dyring til Ekstra Bladet.

Mikael Uhre havde forinden spillet for Skive på en lejeaftale, hvor han ikke scorede meget, men det gjorde han i sin anden tid i klubben.

Derfor valgte SønderjyskE at hente ham retur, inden Brøndby i 2018 overraskende valgte at skrive kontrakt med Mikael Uhre – og det fortryder de næppe.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

VIDEO HERUNDER: ‘Thorup er stadig ved at lære at være FCK-træner’ – Se Superliga Til Citat diskutere Thorups mesterskabsudtalelser!

Læs også: Brøndby-boss kørte Superliga-stjerne under bussen efter dumpet lægetjekket: ‘Hans egen skyld’

Læs også: FCK hyrer KÆMPE Brøndby-fan – Se beviserne her

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

Scroll to Top