The perfect guide to the casino

Ekspert klar i spyttet: Brøndby-stjerne skifter til Premier League til sommer

TV3 Sport-eksperten Jonas Schwartz er overbevist om, at Andreas Maxsø skifter fra Brøndby til Premier League til sommer.

Andreas Maxsø kom til Brøndby i sommeren 2019, og den danske stopper har fra dag ét været en af de største profiler hos Superligaens førerhold.

Til sommer har ham og Carsten V. Jensen en klar aftale om, at man skilles, hvis der kommer et tilfredsstillende bud på Brøndby-stopperen.

I ‘Verdens Bedste Liga’ diskuterede man potentielle danskere i Premier League til næste sæson, og her smed Jonas Schwartz et frækt bud i puljen i form af Brøndby-anføreren.

Læs også: Hård dom: FÆRDIG i Brøndby!

– Jeg synes, at han er rigtig god i Superligaen, og det vil være et kæmpe spring til Premier League, indleder han i programmet, mens han tilføjer.

– Jeg tror, at de engelske klubber har en større opmærksomhed på danske stoppere efter flere har slået igennem og gjort det fremragende (læs: Vestergaard, Christensen og Andersen)

Jonas Schwartz tror derfor, at en af oprykkerne til den kommende sæson, snupper Andreas Maxsø.

– Hvis Brøndby bliver mestre, og han er en ledende figur, så har vi en oprykker, der siger: ‘Ham køber vi!’, siger han, inden han slår fast:

– Jeg siger Maxsø til Premier League!

I skrivende stund ligger Noriwch og Watford på de direkte oprykningspladser, mens Brentford, Swansea, Barnsley og Reading indtager playoffpladserne.

Læs også: Vanvittigt krav fra Vigen: CV siger nej og farvel!

Se hele debatten her, hvor yderligere to danske profiler bliver meldt klar til den bedste engelske række.

Læs også: Twitter-folket slagter Viktor Fischer: Selv VAR orker det ikke længere

Læs også: Union Berlin jagter Brøndby-stopper

Læs også: Færdig i FC København: Kan ende med at købe Wilczek ud af million-kontrakten

OVERSIGT

Scroll to Top