Frankrig-stjerne: Det her er ikke godt nok

Hugo Lloris var langt fra tilfreds efter onsdagens resultat.

Som forsvarende verdensmestre er Frankrig favoritter til, at gå videre fra VM-kvalifikationsgruppe D, hvor de skal møde Finland, Bosnien, Kasakhstan og Ukraine undervejs.

Onsdag aften bød så på et opgør mod Ukraine, hvor det franske mandskab leverede en skuffende præstation, hvorfor kampen endte uafgjort med resultatet 1-1.

Efter kampen var målmand Hugo Lloris langt fra tilfreds med holdets præstation.

– Vi manglede at få det andet mål. Vi skulle have gjort meget mere for at få det, især i anden halvleg. Efter pausen manglede vi aggressivitet og intensitet i vores spil.

– Vi skulle have været foran med 2-0 ved halvleg, som havde været et bedre scenarie at gå til halvleg med. Det her, er ikke godt nok for vores første kamp, siger Lloris til UEFA efter opgøret.

Da Finland og Bosnien spillede 2-2 i det andet opgør er alle hold i gruppe D på ét point.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Norge indleder VM-kvalifikation med Qatar-markering