Flot scoring sikrer Danmark perfekt start ved U21-EM

Danmark sejrede her til aften over Frankrig ved U21-EM.

Onsdag blev U21-EM sparket i gang, og her torsdag aften kom Danmark i aktion, da en svær kamp mod Frankrig var på programmet.

Inden opgøret var det danske hold ikke spået mange chancer, da de franske spillere er på lønningslisten rundt omkring i flere europæiske storklubber.

Det franske mandskab dominerede da også boldbesiddelsen gennem opgøret, men en stærk dansk organisation fik holdt dem fra fadet, og det var derfor en relativ chancefattig første halvleg.

I anden halvleg fortsatte Danmark med den solide defensiv, mens Frankrig kæmpede med at komme frem til chancerne.

Det lignede også længe en pointdeling, hvilket begge mandskaber kunne være tilfredse med, men i det 75. minut ville FC Midtjylland-stjernen Anders Dreyer det anderledes. Han modtog en flot aflevering fra Jacob Bruun Larsen, hvorefter han flot rundede målmanden og sparkede bolden ind i det tomme mål.

Danmark sejrede derfor med 1-0, hvilket sikrede tre yderst vigtige point. Rusland sejrede også tidligere på aften mod Island, hvorfor de også har tre point i gruppen.

I aftenens anden kamp sejrede Portugal med 1-0 over Kroatien, hvor F. Vieira blev matchvinder i det 68. minut.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE: Lindstrøm vil finde Brøndby-spil frem til U21-EM