The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen afliver Lumb-rygter

Niels Frederiksen afliver rygter om, at Michael Lumb er ude i kulden, for han forsikrer, at venstrebacken kommer i kamp, når han er klar.

Michael Lumb kom til Brøndby i begyndelsen af januars transfervindue, hvor han blev udstyret med en kontrakt, der løb resten af året.

Carsten V. Jensen smed angiveligt én million kroner efter den 33-årige venstreback, og han udtalte i den forbindelse, at Michael Lumb kunne komme ind og bidrage fra dag ét grundet sit kendskab til ligaen.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

Faktum er dog, at den tidligere AC Horsens-spiller ikke har fået et minut på banen, og derfor har der været skrevet, at ‘han er ude i kulden’.

Det er dog ikke sandt. Niels Frederiksen forsikrer, at Michael Lumb nok skal få sine minutter.

– Der er absolut ingen grund til at være bekymret. Jeg er da helt sikker på, at Michael får muligheden på et tidspunkt. Det føler jeg mig meget overbevist om. Vi må se, hvornår det bliver, og så er det selvfølgelig op til Michael at gribe muligheden, når han får den, siger Brøndby-chefen i et interview med bold.dk.

Ydermere fortæller Niels Frederiksen, at det aldrig har været planen, at Michael Lumb skulle vade direkte ind i startopstillingen.

Læs også: Medie: FCK kan få 75 millioner kroner for 15-årig talent

– Jeg tror aldrig, jeg har sagt, at han blev hentet ind for at være en forstærkning. Han blev hentet ind for at øge konkurrencen på vores venstreback-position, fordi vi så mod slutningen af sidste sæson, at vi var tyndt besat, siger han med henvisning til, at Morten Frendrup måtte vikariere på venstrebacken.

– Vi hentede Michael ind for at øge konkurrencen og for at sikre, at vi har to kvalificerede spillere til den position.

Michael Lumb har ifølge Niels Frederiksen også haft en fysisk hård start, da Brøndby træner mere, anderledes og hårdere, end de gør i AC Horsens.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: HAHA! Tøfting var i ekstase efter egen klasseflugter: Den gamle gjorde det igen!!

Læs også: Wilczek aktiv på Instagram: Sletter sin Brøndby-fortid og stikker til Brøndby-fansene

Læs også: Brøndby-stjerne havde prisskilt på 370 tusinde kroner i 2018: I dag er han 45 millioner kroner værd

Læs også: Stort medie: Brøndby-landsholdsspiller stopper i klubben

Læs også: Kovending: CV finder pengene frem og tror på ‘miraklet’

Se også: Nej, nej, nej! Bundesliga-målmand leverer ÅRETS brøler

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top