The perfect guide to the casino

Kovending: CV finder pengene frem og tror på ‘miraklet’

Carsten V. Jensen har fundet pengene frem og tilbudt Anthony Jung en god kontrakt. Det fortæller han i et interview med Discovery+.

Anthony Jung har været en af Brøndbys største profiler de seneste sæsoner, og den tyske forsvarsspiller har over flere gange været rygtet retur til tysk fodbold, hvor han har en fortid.

For under et halvt år siden meddelte Carsten V. Jensen, at den tyske forsvarsspiller havde hjemve og var klar til at forlade Brøndby.

Læs også: Her er hans månedsløn: Dét tjener Lukas Lerager i FC København

– Det er ikke nogen hemmelighed, at Jung er tysker og har lidt hjemve, men han repræsenterer en værdi, og hvis vi ikke får muligheden for at erstatte ham på det niveau med de midler, som findes i markedet for ham, så spiller han færdigt her, sagde CV i september 2020 til bold.dk.

Med kontraktudløb i sommeren 2021 lå det i kortene, at han der ville forlade klubben på en fri transfer, men nu kan et lille mirakel indtræffe.

Anthony Jung er åben for at forlænge kontrakten med Brøndby, da hans kone netop er flyttet til Danmark, da hun har født. Carsten V. Jensen er også optimistisk omkring en forlængelse nu.

Læs også: CV: Brøndby-køb var mit største røverkøb nogensinde

– Det håber vi selvfølgelig på. Stemningen har ændret sig lidt. Vi har haft en dialog i et stykke tid, og det er rigtigt, at dialogen er lidt mere positiv nu, end den var for et halvt år siden, siger han til Discovery+ og tilføjer.

– Vi føler, at vi har lagt et godt tilbud foran ham.

Anthony Jung kom til Brøndby IF i 2017 på en lejeaftale fra RB Leipzig, som senere blev vekslet til en permanent kontrakt. Det var Alexander Zorniger, der hentede ham til klubben.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bo H. om BIF og mesterskab: ‘Jeg troede, at KEP havde røget noget’

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top