The perfect guide to the casino

Mette Frederiksen: Derfor kan der ikke komme tilskuere på Superliga-stadions

Superliga-klubber får ikke folk på stadions lige foreløbigt, og statsminister Mette Frederiksen begrunder valget om at fastholde den nedlukning.

Regeringen har i dag fremlagt en mindre åbning af Danmark, hvor det blandt andet bliver muligt at spille breddefodbold med et maks på 25 personer.

Selvom der er åbent for nogle ting, så er der totalt lukket for tilskuere på Superliga-stadions, og det er en beslutning, som meget få forstår.

Statsminister Mette Frederiksen er dog bange for, at smitten vil eksplodere, hvis hun åbner yderligere op.

– Jeg kan godt forstå, at man gerne vil have alle fodboldfans tilbage på stadion. Vi er mange, der gerne vil tilbage, sagde hun på dagens pressemøde.

– Men vi ved, at hvis vi åbner for meget op på én gang, så vil samfundsaktiviteten generere for meget smitte til, at vi kan blive ved med at have epidemikontrol, og så risikerer vi, at det løber løbsk.

Mette Frederiksen tænker uden tvivl på, hvad der vil øge hendes popularitet og vælgerstøtte i disse tider. Heldigvis for hende og Socialdemokratiet klarer hun det rigtig godt, hvilket ses tydeligt på de seneste folketingsvalg odds, hvor hun er storfavorit.

Direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen er ærgerlig over, at der ikke må være bare lidt tilskuere, for han mener, at klubberne har et set-up, der kan håndtere tilskuere.

– Vi har styr på hele tilskuerrejsen, og vi kunne justere det alt efter myndighedernes anbefalinger, hvad end det handlede om at sørge for flere kvadratmeter per tilskuer, brug af mundbind, eller hvad kravene måtte være. Vi har et test-setup klar. Vi kunne sørge for, at alle blev testet, har han udtalt til tipsbladet.dk.

Læs også: Tidligere FCK-angriber skifter klub igen: Fortsætter karrieren i Bulgarien

Se også: Frimann om Brøndby-handel: ‘Andre klubber har sovet i timen’

Se også: Dengang FCK-stjerne drak sig i hegnet op til forårspremiere – og Henrik Qvortrup var gæst i Onside

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top