The perfect guide to the casino

Folketingsvalg odds 2022 – Find de bedste bets og tips i denne guide

Der er endelig udskrevet folketingsvalg, og danskerne skal til stemmeurnerne tirsdag den 1. november. Udover at støtte demokratiet betyder det også, at du kan finde folketingsvalg odds. Du kan simpelthen spille på, hvordan valget går og sætte rigtige penge på højkant i odds på folketingsvalget 2022. Mette Frederiksen er lige nu bookmakernes favorit til at blive statsminister, men det kan sagtens ændre sig. Se de seneste folketingsvalg odds 2022 forneden.

 

Odds på Folketingsvalget hos Bet365 >>

 

Folketingsvalg odds 2022:

Forneden finder du de højeste folketingsvalg odds. Vi har kigget alle de danske bookmakers igennem for at finde de bedste odds, og de bliver naturligvis opdateret løbende.

Odds på Danmarks næste statsminister: 

Alle odds er taget fra Bet365. Oddsene er senest opdateret den 5. oktober 2022.

Som det kan ses foroven på de seneste odds på folketingsvalget, er Mette Frederiksen stadig favorit til at blive statsminister. Bookmakerne vurderer, at hun har lige under 50 % chance for at beholde sit job, hvorfor det altså er Socialdemokratiets valg at tabe.

Det interessante er, at det næsthøjeste statsminister odds er på Konservatives Søren Pape og ikke Jakob Ellemann-Jensen fra Venstre. Bookmakerne vurderer naturligvis, at de to alpha-hanner fra højrefløjen er ganske tætte, men altså at Pape har bedre muligheder end Venstre-konkurrenten.

Oddsene på Søren Pape startede ellers omkring odds 20 umiddelbart efter det seneste valg, men krisen i Venstre har med rekordfart sendt Konservative i førertrøjen på højrefløjen.

Lars Løkke Rasmussen klarer sig også bedre og bedre i meningsmålingerne, og med hans samarbejdspolitik henover midten og hans erfaring skal man heller ikke afvise, at han kan løbe med statsministerposten.

Når vi når ned under Løkke, så er vi dog ude i de deciderede langskud. Hverken Alex Vanopslagh, Pernille Vermund eller Pia Olsen Dyhr lader til at have realistiske chancer for at snuppe statsministerposten.

 

Odds på regeringen

Når du leder efter folketingsvalg odds, så behøver du ikke nøjes med blot at spille på, hvem der bliver statsminister. Du kan også oddse på, hvem der kommer i regering. Dette er en rigtig sjov mulighed med odds på folketingsvalget, da der her er endnu flere konstellationer, hvilket giver højere odds.

Forneden kan du se de nuværende regeringspartier odds. Disse odds opdateres løbende, så du er sikker på, at du altid ser de nyeste og højeste folketingsvalg 2022 odds.

Her kan du virkelig hente nogle flotte odds. Havde du for eksempel forudset, at Socialdemokratiet ville danne regering alene ved sidste valg, havde du fået odds 1,60, imens der kun var odds 1,15 på, at Mette Frederiksen blev statsminister før, at oddsmarkedet lukkede.

Det interessante ved at oddse på, hvilke partier, der kommer i regeringen er også, at du her egentlig kan være ligeglad med, hvem der bliver statsminister. Oddser du for eksempel på en regering med Venstre og Konservative, så vil det give gevinst uanset, om det bliver Pape eller Ellemann-Jensen, der bliver statsminister.

Hvis du ikke gider forudsige, hvilke partier, der kommer i regering, kan du også spille på antallet af regeringspartier. De fleste bookmakers har et marked med antal af regeringspartier blandt deres odds på folketingsvalget 2022. Ved valget i 2019 var linjen på 1,5 partier, hvor du så altså kunne oddse på enten over eller under denne linje. Her er oddset selvfølgelig lavere, men til gengæld er det lettere at gætte rigtig og dermed få sig en gevinst.

 

Hvem får flest stemmer odds?

Et andet sjovt marked indenfor folketingsvalg odds er på, hvem der får flest stemmer. Her kan du både stemme på, hvilken politiker, der løber med flest stemmer, men også på, hvilket parti, der løber med æren.

Når du sætter folketingsvalg 2022 odds på, hvilke politikere, der får flest stemmer, skal du naturligvis se efter dem, der er i de største valgkredse. Det er for eksempel stort set altid politikere, der stiller op i København, der får flest stemmer.

Der er som regel to typer markeder, når de kommer til denne type odds på folketingsvalget. For det første kan du spille på alle partier/politikere ud fra en lang liste. Her er de alle sammen ”imod hinanden”, og du skal udvælge vinderen.

Den anden type er en såkaldt head-to-head. Her vil de forskellige folketingsvalg bookmakers forsøge at sætte politikere eller partier op i matchups. Så kan du oddse på, at Socialdemokratiet får flere stemmer end Venstre for eksempel eller omvendt. Eller på at Jakob Ellemann-Jensen får flere personlige stemmer end Mette Frederiksen.

Her er der ofte også rigtig fine odds at hente, hvis man kan forudsige, hvem der får gode eller dårlige valg. Uanset hvilken type folketingsvalg odds du foretrækker her, skal du dog huske på, at det kun er antallet af stemmer, der tæller. Det er altså ligegyldigt, hvem der vinder valget og bliver statsminister.

Ved folketingsvalget i 2015 fik Kristian Thulesen Dahl for eksempel flest personlige stemmer af alle politikere, imens Johanne Schmidt-Nielsen sluttede som nummer tre. Alligevel var det hverken Dansk Folkeparti eller Enhedslisten, der løb med statsministerposten.

Der er altså rigtig mange forskellige og gode muligheder for odds på folketingsvalget hos de danske bookmakers. Hvis du spiller for at vinde på valget, anbefaler vi, at du læser dagens spilforslag før, at du sætter dine spil. Du bør sætte dig ind i tingene ved at følge erfarne eksperter, der har bevist, at de kan slå bookmakerne før, at du spiller. På den måde optimerer du dine chancer for at ende med et overskud.

Det er selvfølgelig også helt i orden, hvis du blot oddser for hyggens skyld og vil sætte nogle penge på din favoritpolitiker.

 

Odds på Folketingsvalget hos Bet365 >>

 

Lars Løkke odds

For første gang nogensinde stiller Lars Løkke Rasmussen ikke op for Venstre. Han har i stedet stiftet sig eget parti, Moderarterne, som han er blevet formand for. Med en midtersøgende politik, og en vision om at arbejde henover midten, kan han gå et stort valg i møde.

Lars Løkke har været en af de mest populære politikere i gennem de seneste 15 år, og han har altid høstet mange personlige stemmer. Derfor kan man også forvente at se ham langt fremme i målingerne i år.

Hos Bet365 finder du flere sjove Lars Løkke odds. Her kan du blandt andet spille på, hvor mange stemmer han og Moderarterne får, om han får flere stemmer end de andre partier/politikere og meget andet.

Et af de bedste Lars Løkke odds er at spille på, at han får flere personlige stemmer end Jakob Ellemann-Jensen. Venstre-formanden er selvfølgelig favorit her, men det er et rigtig attraktivt Lars Løkke odds, hvorfor vi anbefaler det her.

Det er også værd at bemærke, at du kan finde fine Lars Løkke odds på, hvorvidt hans parti går i folketinget. Lige nu ser det rigtig positivt ud for Lars Løkke i meningsmålingerne, og vi anbefaler derfor, at du oddser på, at de får over 5,5 % af stemmerne og altså kommer i folketinget.

 

Odds på Inger Støjberg

Hos Bet365 finder du også mange Inger Støjberg odds. Hun stiller op for partiet Danmarksdemokraterne, som hun også er formand og stifter af. Hun er en af de mest populære danske politikere, og vi anbefaler derfor, at dine Inger Støjberg odds er på, at hun stormer ind i folketinget og, at hun og Danmarksdemokraterne får over 5,5 % af stemmerne.

Ligeledes anbefaler vi også, at du sætter et Inger Støjberg odds på, at hun får flere stemmer end Jakob Ellemann-Jensen fra Venstre af. Der er helt sikkert noget ondt blod imellem de to, og mange Venstre-vælgere er vilde med Støjberg.

Vi snakker selvfølgelig om personlige stemmer her, da intet tyder på, at Danmarksdemokraterne kan få flere vælgere end Venstre. Dertil er der trods alt for stor forskel på de to partier.

Når du skal sætte et Inger Støjberg odds, anbefaler vi, at du gør det hos Bet365. Når du spiller hos den nordiske bookmaker, er du sikker på massevis af folketingsvalg og Inger Støjberg odds, da bookmakeren specialiserer sig i Danmark og resten af Skandinavien.

 

Veganerpartiet odds

Veganerpartiet er et af Danmarks yngste partier. Venstrefløjspartiet stiller for første gang op til folketingsvalget denne gang, og det skal blive spændende at se, hvordan vælgerne modtager dem. Bet365 tilbyder selvfølgelig også flere Veganerpartiet odds til dette folketingsvalg, og der kan også være fine penge at hente her.

Det oplagte odds på veganerpartiet er naturligvis, hvorvidt de kommer i folketinget eller ej. Når man ser på bookmakerens Veganerpartiet odds, så er dommen i skrivende stund, at de ikke gør. Bet365 har ikke den store tiltro til partiet, men dette kan selvfølgelig ændre sig. Meget kommer an på, hvordan de klarer sig i de store partidebatter i løbet af valgkampen, og herefter kan deres odds på Veganerpartiet hurtigt ændre sig.

Hvis du vil ud på nogle Veganerpartiet odds, anbefaler vi, at de får flere stemmer end Alternativet. Dette er selvfølgelig lidt et langskud, men de to partier appellerer til mange af de samme vælgere. Mange af Veganerpartiets vælgere har tidligere stemt på Alternativet, men er nu hoppet fra på grund af de mange skandalesager og uroligheder.

Hvis du er mere risikovillig, kan du også spille et Veganerpartiet odds på, at de får flere stemmer end Frie Grønne. Her er argumentet meget lig med det føromtalte spil imod Alternativet.

 

Sådan spiller du dine odds på folketingsvalg 2022

Alle personer over 18 år kan sætte folketingsvalg odds. Brugervenligheden hos de danske bookmakers er i top, og det er let at finde ud af. For at få muligheden for at oddse på valget og vinde penge, skal du blot følge trinene forneden:

Når det kommer til odds på folketingsvalget 2022, så skal det selvfølgelig tilføjes, at du helt selv bestemmer, hvad du spiller på. Der er ingen krav om, at du skal spille på det parti du stemmer på. Mange professionelle bettore kigger udelukkende på oddsene, når de leder efter, hvad de skal spille på og skeler ikke til deres personlige holdninger og synspunkter.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig sjovest at spille på noget, man håber sker. Men der er også mange folk, der ”garderer sig” ved at spille imod deres håbede udfald. På den måde vil de enten vinde valget eller vinde penge.

Uanset hvad du synes er sjovt, når det kommer til odds på folketingsvalget, anbefaler vi, at du sætter dine spil hos bet365. Her får du det største udvalg af markeder, samt de højeste folketingsvalg 2022 odds.

 

Folketingsvalg 2022 bookmakers

Du vil kunne finde folketingsvalg odds hos næsten samtlige danske bookmakers, da det er en stor begivenhed. Men der er alligevel stor forskel på, hvad der tilbydes til dig som spiller.

Den mest åbenlyse forskel er udvalget. Nogle folketingsvalg bookmakers tilbyder simpelthen bare et større udvalg af forskellige odds på valget. Det kan være de føromtalte odds på stemmeslugerne, eller vinderne af forskellige valgkredse, imens andre bookmakers udelukkende tilbyder statsminister odds. Derfor kan det godt betale sig at kigge lidt rundt efter om en bookmaker har lige præcis det folketingsvalg odds, som du er på udkig efter.

En anden stor og rigtig vigtig forskel er selvfølgelig oddsene. Jo flere penge du spiller for, jo vigtigere er dette punkt. Det er heldigvis let at sammenligne oddsene, og så skal du ellers bare oprette en konto ved den bookmaker, der tilbyder det højeste odds på det, du vil spille på.

Hvis du virkelig vil optimere din indtjening, så opretter du flere konti til de forskellige spil. Så kan du for eksempel spille på statsministervalget til det højeste odds hos Bet365, og på politikeren med flest stemmer til det højeste odds hos Bet365.

 

Folketingsvalg Bet365

Bet365 er verdens største bookmaker, og det er ikke uden grund. Bookmakeren tilbyder altid høje og meget konkurrencedygtige odds. Dette er også tilfældet, når det kommer til folketingsvalg odds.

Selvom Bet365 er en britisk bookmaker, har de en meget stærk tilknyt til Danmark. De har altid mange odds på danske begivenheder som kommunalvalg, Vild med dans, X Factor, Melodi Grand Prix og selvfølgelig alt dansk sport. Det er altså et fremragende sted at spille, uanset om man er til odds eller mere TV-begivenheder.

Hvis du ikke allerede har en konto hos Bet365, kan du som ny spiller også hente dig en odds bonus. Bookmakeren fordobler dit første indskud med helt op til 1.000 kroner, så du altså får ekstra mange penge til at oddse på folketingsvalget 2022.

For at få din bonus skal du blot indbetale mindst 100 kroner, og så bliver de altså automatisk sat ind på din konto, hvorefter du kan begynde at bruge dem.

 

Gode råd til folketingsvalg 2022 odds

Medmindre du oddser fuldstændig med hjertet eller din mavefornemmelse, er det smart at tjekke meningsmålingerne før, at du sætter dine folketingsvalg odds. På den måde får du en idé om, hvordan de forskellige kandidater står, og du kan sammenligne meningsmålingerne med oddsene for at se, om bookmakerne måske har undervurderet nogle af kandidaternes vinderchancer.

Udover at tjekke meningsmålingerne anbefaler vi også, at du så vidt muligt følger med i dagspressen omkring nyhederne. En valgkamp er intens, og selv små detaljer kan få stor indflydelse. Helt kort kan man sige, at jo mere du ved, jo bedre chancer har du for at vinde.

En fordel du har som spiller er, at bookmakerne ofte er langsomme til at justere odds. Hvis du følger godt med i nyhedsstrømmen, kan du ofte opdage trends før bookmakerne. Dermed kan du fange dem på det forkerte ben, og spille til et odds lige før, at det falder.

Det sidste gode råd vi har er, at du bør få så mange bookmakerkonti som muligt. Tingene går hurtigt indenfor bettingverden, og hvis du vil vinde, skal du kunne klare dine folketingsvalg odds endnu hurtigere. Hvis du først skal til at bruge tid på at oprette en konto og indbetale penge, så risikerer du, at oddset falder eller bliver fjernet i mellemtiden.

 

Odds på Folketingsvalget hos Bet365 >>

 

Bookmakeren bet365, der tilbyder Danmark bedste Vild med dans odds

OVERSIGT

Scroll to Top